Simona Ionescu / Redactor Șef

Adi Minune, căutat de mascați în dosarul unor cămătari din Brăila

Adi Minune, căutat de mascați în dosarul unor cămătari din Brăila
Manelistul Adi Minune este citat la audieri într-un mega-dosar instrumentat de DIICOT. Se pare că este implicat într-un dosar care vizează o rețea de cămătari din Brăila.

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune, a fost chemat de procurori, astăzi, 26 noiembrie, la auderi într-un dosar de șantaj și camată. Până la această oră artistul nu se prezentase la sediul DIICOT, iar instituția nu a oferit un comunicat oficial despre acest dosar.

Mascații l-au căutat pe Adi Minune

Perchezițiile au avut loc în această dimineață (26 noiembrie) la domiciliile unor persoane implicate într-un dosar care vizează o rețea de cămătari din Brăila. Celebrul manelist Adi Minune are calitatea de martor în acest dosar și a fost citat pentru audieri.

Mascații DIICOT au fost la o adresă, unde se presupunea că s-ar fi aflat Adi Minune  însă nu l-au găsit acolo pentru a i se înmâna citația. Cel mai probabil, acesta va ajunge în fața procurorilor DIICOT, în zilele următoare, pentru declarații. El a mai fost citat și în alte dosare de-a lungul vremii și s-a prezentat mereu în fața anchetatorilor.

Există informația, pe surse, că rețeaua din Brăila ar avea legătură cu clanul Duduianu, ai căror membri l-au cam jefuit de banii de cântări pe Florin Salam și alți maneliști pe care i-au invitat la petreceri ca să-i bucure cu melodiile lor.

Adi Minune este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi. Artistul își iubește familia și întotdeauna are grijă ca celor dragi să nu le lipsească nimic.

De curând, fiica lui Adi Minune, Karmen, a primit o mașină de lux din partea lui. Totodată, la rândul său, se bucură de micile bucurii ale vieții. Celebrul artist iubește la nebunie mașinile de lux și are câteva în garajul lui.


Exclusiv. Bodi stă la răcoare, iar „devele” lui se țățăresc în public. Cum o taxează Daria pe Bianca pentru Dubai

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre