Simona Ionescu / Redactor Șef

Adio, Marius Elisei! Oana Roman a spus clar și răspicat motivul pentru care s-au despărțit. Nu mai e cale de întoarcere

Adio, Marius Elisei! Oana Roman a spus clar și răspicat motivul pentru care s-au despărțit. Nu mai e cale de întoarcere
S-a rupt lanțul de iubire dintre Oana Roman și Marius Elisei. De data asta definitiv și nu mai e cale de întoarcere. Fiica lui Petre Roman a spus tot adevărul.

Oana Roman n-a mai suportat și și-a pus sufletul pe tavă în fața prietenilor din online. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei și-a asumat totul și spune că vrea doar să trăiască în liniște. Ea a recunoscut că s-a despărțit definitiv de tatăl fetiței sale și susține că a făcut tot ce s-a putut pentru a salva relația.

Din păcate însă, cei doi au concepții diferite și ruptura trebuia să aibă loc mult mai devreme. Ceea ce o deranjează pe Oana e faptul că a decis de comun acord ca Marius să rămână în casă până ce puii de câine vor pleca la stăpânii lor, doar că el a hotărât să părăsească locuința mult mai devreme. O situație delicată pentru brunetă care, spune însă, că va reuși să facă tot ce îi stă în putință ca lucrurile să decurgă normal.

“Mergem mai departe. El nu mai locuiește cu noi”

„Am avut o zi nebună. Vă spun adevărul de ce par tristă și obosită. M-am gândit foarte mult dacă să lămuresc situația sau nu. Am o obligație morală față de cei care mă urmăresc. Eu sunt singură acum și mă ocup de tot singură, deoarece Marius a decis, într-un final, să plece definitiv.

Era un lucru de așteptat. Este și decizia mea cumva. Voiam ca această plecare a lui să aibă loc după ce termin cu creșterea puilor (n.r. cățeii), pentru că el și-a asumat răspunderea pentru ei. Asta e viața, a plecat. Sunt doar eu cu Iza. Mergem mai departe. El nu mai locuiește cu noi.

“Nici eu, nici el, nu eram fericiți, fiecare cu problemele lui”

Am hotărât acest lucru amândoi de ceva timp, dar el a stabilit să plece mult mai devreme. Eu mă simt eliberată de o mare povară. Nu mai aveam nicio șansă să salvăm ceva în relația noastră. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit. Vedem lucrurile diferit, aveam dorințe total diferite.

Am încercat, dar mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum. El a hotărât să plece mult mai devreme decât am stabilit. Nu este ok că eu am rămas singură acum cu toate pe cap, eu trebuie să am grijă de casă, de copil, de mama, eu trebuie să le fac pe toate. Dar asta este. Nici eu, nici el, nu eram fericiți, fiecare cu problemele lui.

“Ultimul an l-am simțit ca pe o povară”

Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult ca Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate.

Ultimul an a fost extrem de greu pentru mine, l-am simțit ca o povară. Lucrul ăsta trebuia să se întâmple mai demult. Probabil el va avea adevărul lui, povestea lui, nu mă interesează”, a mai completat aceasta, extrem de supărată”, s-a destăinuit Oana Roman, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre