Simona Ionescu / Redactor Șef

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Avea doar 18 ani

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Avea doar 18 ani
Dazharia Shaffer, un creator de conținut pe TikTok, cu 1,7 milioane de adepți, a murit la vârsta de 18 ani.

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Dazharia Shaffer, cunoscută ca Dee pe TikTok și cu numele de utilizator „dazhariaa”, a murit. Cauza decesului fiind suicidul, conform legistului parohial din East Baton Rouge. 

Tatăl adolescentei a confirmat decesul

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Dazharia Shaffer a fost un influencer pe TikTok, Instagram și YouTube. Ea a postat ultimul ei videoclip de dans pe TikTok, luni. Tatăl tinerei, Raheem Alla, a confirmat decesul pe propria pagină de TikTok.

„Vreau doar să mulțumesc tuturor pentru dragostea și sprijinul acordat fiicei mele. Din păcate, ea nu mai este alături de noi. A plecat într-un loc mai bun”, a scris el. 

Pe profilul său TikTok, Raheem Alla a promovat o pagină de GoFundMe pentru a susține familia. GoFundMe a fost organizat de Rodney Andry, care pare a fi un prieten sau o rudă a familiei. Strângerea de fonduri a atins suma de 6.935 de dolari începând de vineri dimineață. 

Strângere de fonduri pentru adolescenta decedată

Într-un mesaj despre strângerea de fonduri, Alla a spus că Shaffer este „micul său cel mai bun prieten” și a făcut referire la sănătatea mintală a fiicei sale.

„Părea atât de fericită. Mi-aș dorit doar să fi vorbit cu mine despre stresul ei și despre gândurile de sinucidere. Am fi putut lucra la asta. Să fie mai bine. Vreau doar să o țin din nou în brațe. Acum vin acasă și nu va mai fi acolo, așteaptându-mă. Trebuie să o las să zboare cu îngerii”, a transmis tatăl adolescentei.

https://www.tiktok.com/@dazhariaa/video/6926714496199249158?sender_device=pc&sender_web_id=6898692546379679238&is_from_webapp=v2&is_copy_url=0

Secțiunea de comentarii la ultima postare pe Instagram a lui Shaffe era plină de fani care o jeleau pe tânăra vedetă. Urmăritorii ei au lăsat mesaje precum „am pierdut un înger” și „ asta este sfâșietor”. Pagina de TikTok a lui Shaffer a câștigat 200.000 de adepți după ce s-a dezvăluit vestea morții sale, potrivit informațiilor de pe SocialBlade, un site de analiză social-media. 

Valentine’s Day. Ce facilități oferă Brașovul în februarie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre