Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune, cum nu l-ați mai văzut. Plânge tot neamul

Adrian Minune, cum nu l-ați mai văzut. Plânge tot neamul
Adrian Minune și soția sa numără zilele până când fiica lor, Adriana, va aduce pe lume bebelușul. La fel de emoționată e și fetița lui Karmen, care așteaptă să se joace cu bebelușul cât mai repede.

Până acum toată familia lui Adrian Minune spera ca noul membrul al familiei va fi băiețel. Surpriză! Cântărețul va fi tot bunic de fetiță, a decis Divinitatea.

Singura care a știut ce ține în burtică Adriana a fost sora sa, Karmen, care i-a organizat surorii sale cea mai tare petrecere pentru a se afla sexul copilului. Invitații au fost surprinși de candy-bar-ul cu gheață carbonică, muzică live, iar ținutele alese le puteau face invidioase chiar și pe vedetele de la Hollywood.

Adriana a găsit și numele pentru cea mică

“Cred că această poză exprimă cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea!”, a spus Adriana pe contul de socializare. Fiica cea mică a lui Adrian Minune urmează să nască prin cezariană, la începutul lunii iulie. “Nu am știut că vom avea o fetiță, vorbesc foarte serios!

Pur și simplu așa s-a nimerit! Karmen s-a stresat cu toată petrecerea și s-a abținut din răsputeri să nu îmi spună. Nu a știut nimeni în afară de Karmen dacă vom avea băiețel sau fetiță. Ea a fost cu mine la ecografii și eu am ieșit din cabinet ca să poată să îi spună doctorul ei dacă vom avea băiețel sau fetiță!”, a declarat Adriana pentru Ciao.

Cine vor fi nașii

Adriana a decis și cine vor fi nașii micuței. E vorba de sora ei, Karmen și soțul acesteia. “Ador să le arăt celor dragi cât de mult îi iubesc. Nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul și iată-ne aici, amândouă mămici. Mulțumim tuturor pentru mesaje și urări. Vom avea o fetiță!”, a spus Karmen.

La petrecere, aceasta i-a dat și un sfat foarte important surorii sale: „Orice s-ar întâmpla, păstrează-ți calmul. Pentru că vor fi multe situații în care n-o să ști cum o să reacționezi. Să încerce să-l implice pe soț, copilul nu se crește cu un părinte”.

„Mă ceartă dacă tușesc, dacă strănut”

Adriana a mărturisit că soțul e atât de grijuliu încât se sperie doar dacă o aude tușind sau strănutând și e atent la fiecare pas ca viitoarei mămici să nu i se întâmple nimic. „Mă ceartă dacă mă vede că tușesc sau strănut, dacă nu am ciorapi în picioare, dacă merg fără papuci”, a mărturisit Adriana Simionescu.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune e o norocoasă și în ceea ce privește sarcina, mai ales că poftele nu prea i-au dat viața peste cap: „Aparent bebe este un copil bun care nu provoacă foarte multe grețuri și stări ciudate. Poftele nu sunt multe, dar foarte diferite și pot fi chestii de genul: ciocolată pe care o găsești peste tot la magazin sau fructe pe care le găsești vara și atunci e nasol.

Sunt foarte fericită! Mereu mi-am dorit să fiu o mămică tânără! Uite cum sună! Eu 30 de ani, copilul meu, 10! Eu 38 copilul meu 18! Chiar tare!”.

„Sunt mai emoționat ca toți ceilalți”

De la eveniment n-a putut să lipsească nici băiatul lui Adrian Minune (foto sus), care nu e văzut des în lumina reflectoarelor, tânărul mărturisind că e mai emoționat ca toată familia. „Eu cred că am emoții mai multe ca ei. Cred că va fi băiat 100%”, a spus acesta înainte de a se afla că Adriana va naște tot o prințesă.

„Eu am făcut pariu cu toată casa că va fi fetiță”

În culmea fericirii când s-a aflat că minunea ce va vedea lumina zilei va fi fetiță, Adrian Minune și soția sa s-au luat în brațe și au sărit în sus de bucurie, cântărețul afirmând că a fost convins ce sex va avea copilul.

„Eu am făcut pariu cu toată casa că va fi fetiță când Adriana avea o lună de sarcină. Iar când soția băiatului meu va fi gravidă, va fi băiat”, a spus celebrul cântăreț cu ochii scăldați în lacrimi când i-a urat fetei sale însărcinată să fie „exact copia mamei ei”. Secretul familiei lui Adrian Minune: „să dai de o a doua Cati”, a mai spus manelistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre