Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune povestește despre semnul primit de la Dumnezeu când s-a îmbolnăvit soția. „N-am fost băiat bun la viața mea”

Adrian Minune povestește despre semnul primit de la Dumnezeu când s-a îmbolnăvit soția. „N-am fost băiat bun la viața mea”
Nimic nu a fost mai greu pentru Adrian Minune pe acest pământ ca momentul în care soția s-a îmbolnăvit. Atunci a înțeles cât de mult a greșit față de ea și a luat o hotărâre. Să încerce să fie bărbatul de care Cati are nevoie.

Când Cati s-a îmbolnăvit, a fost pentru prima dată când în ochii lui Adrian Minune s-a citit disperarea. Și a știut că dacă ea va pleca, același lucru îl va face și el. Pentru că viața fără soția lui pe acest pământ, nu are rost. Dar a primit semnul de la Dumnezeu.

„Acum slăbește mai repede ca mine, e foarte ambițioasă”

„Eu m-am operat ca să slăbesc, iar ea se uită la mine și slăbește. E foarte ambițioasă, Doamne ferește să te iei cu ea. Ne mai certăm, că așa e frumos. Acum slăbește mai repede ca mine, mănâncă o roșie și un pic de brânză. A slăbit mult, eu șapte kilograme, ea zece kilograme. Așa îi stă bine unei femei”, a povestit Adrian despre omul pe care-l iubește cel mai mult.

„În perioada aceea, mi-au intrat miliarde. Nu că nu aș fi avut bani, dar semnul de la Dumnezeu”

Adrian, povești tulburătoare în podcast-ul lui Bursucu

Cu câțiva ani în urmă când Cati s-a îmbolnăvit, Adrian nu a simțit pământul de sub picioare. Singurul moment, a recunoscut Bursucu, când lui Adrian i s-a citit disperarea în ochi. „Mi-a fost frică că o pierd, dar nu mi-am pierdut speranța în Dumnezeu.

De când a apărut youtube-ul, eu n-am încasat pe lună, mai mult de 100-150 de milioane. În perioada aceea, mi-au intrat miliarde. Nu că nu aș fi avut bani, dar semnul de la Dumnezeu. Uite, du-te în Turcia, du-te la doctorul cutare, ne-a costat foarte mult dar nu contează. Pentru că foarte mult a fost puțin când simți că orice ocean seacă, că nu-ți mai curte sângele”.

Atunci celebrul Adrian Minune a simțit pentru prima dată, că nu mai are forță. „Chiar am făcut și un live și le-am arătat fanilor că tot ce am construit într-o viață, în secunda doi nu mai ai nimic când i se întâmplă ceva rău persoanei. Puțin spus drag, un cuvânt din patru litere, care înseamnă infinit. Să i se întâmple în curs de câteva ore așa ceva…”, a spus el cu lacrimi în ochi.

„Și am intrat peste ea în rezervă. Ca în filme”

„Sunt vinovat, ăsta a adevărul, 90% din ce i s-a întâmplat a fost datorită mie”

Povestea a început în momentul în care Cati a spus că îi este rău, moment în care Adrian spune că a luat-o pe brațe și a dus-o pe balcon și „am văzut cum îi curgea pur și simplu apă din păr”. „Atunci i s-a spart vasul acela, dar s-a rezolvat. Am nimerit la cel mai bun doctor, am trecut peste, s-a întâmplat în momentul în care s-a operat ca eu să intru pe ușă, pentru că nunta unde trebuia să fiu, s-a amânat.

A fugit mireasa, mirele, nu știu ce s-a întâmplat. Am luat imediat o mașină, eram cu prietenul meu de la Constanța, el e turc și am ajuns în Turcia. Și am intrat peste ea în rezervă. Ca în filme. Înainte să intre în operație. Asta a ajutat-o enorm”, și-a amintit Minune.  

„Sunt vinovat, ăsta a adevărul, 90% din ce i s-a întâmplat a fost datorită mie”

Ca o concluzie a poveștii, Adrian spune că fără Cati pe acest pământ, nu are rost să mai trăiască. „L-am tras pe băiat deoparte când era soția bolnavă, pe Adrian, și mi-a spus el: Știu ce vrei să-mi zici, că dacă pleacă mama, pleci cu ea?”. E pentru prima oară când cântărețul recunoaște că atunci când Cati s-a îmbolnăvit, s-a simțit vinovat pentru tot ce i-a greșit.

„Sunt vinovat, ăsta a adevărul, 90% din ce i s-a întâmplat a fost datorită mie. Pentru că o femeie când are nevoie de ceva, el trebuie să fie lângă ea. Vorba unui coleg de-al meu: Dacă-l vedeți pe undeva, spuneți-i că nu sunt bine. (…) N-am fost băiat bun la viața mea, din punctul ăsta de vedere”, a mărturisit Adrian.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre