Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune trece prin momente grele. A fost obligat să amâne și nunta fiicei

Adrian Minune trece prin momente grele. A fost obligat să amâne și nunta fiicei
Adrian Minune și familia sunt într-o situație neplăcută și așteaptă ca lucrurile să se așeze.

Astrele nu au fost de partea manelistului Adrian Minune, care a fost obligat să pună stop unei petreceri mult așteptate.

Adrian Minune trece prin momente grele. A fost obligat să amâne și nunta fiicei

Adriana Simionescu urma să facă cel mai important pas din viață: cununia civilă. Din nefericire, în familia renumitului manelist Adrian Minune a avut loc un deces, așa că totul a fost amânat pentru o perioadă. Celebrul lăutar a explicat totul în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Da, noi am avut un deces în familie și pusesem cununia, dar așteptăm să treacă șase luni, un an de zile. Și vreau să rămână pentru alte știri, că dacă dăm tot deodată, Adrian Minune nu mai este explorat.  Să mă explorați ușor, că o să spun totul ușor”, declarat artistul.

Adriana și logodnicul său s-au logodit cu câteva luni în urmă

Fiica lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Nicu, chiar în seara de Crăciun. Asta după ce a cerut binecuvântarea de la Adrian și soția sa. Cei doi stau împreună de o perioadă, dovadă clară că relația lor este una cât se poate de serioasă. Chiar și așa, cei doi îndrăgostiți vin foarte des acasă, la părinți, spre bucuria acestora.

Dacă nu-l avem pe Dumnezeu în suflet, nu avem dragoste

Adrian Minune este extraordinar de mândru de cele două fete ale sale, Carmen și Adriana și-l adoră pe Adrian, fiul său. Manelistul este și extrem de credincios și consideră că dragostea este cel mai prețios lucru. „Sunt mândru de fetele mele, mai ales că fata mea Carmen gândește la fel ca mine.

Dragostea e cel mai de preț lucru pentru că vine de Sus, de la Șefu. Dacă nu-l avem pe Dumnezeu în suflet, nu avem dragoste. Nu-mi lipsește absolut nimic”, s-a destăinuit unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre