Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune, un gentleman chiar și cu hoții. Vestitul cântăreț știe cum să gestioneze orice problemă

Adrian Minune, un gentleman chiar și cu hoții. Vestitul cântăreț știe cum să gestioneze orice problemă
Chiar dacă se ține departe de orice problemă, acestea îl ajung pe Adrian Minune. Ce a pățit artistul cu puțin timp în urmă.

Adrian Minune și-a spus oful după ce a fost jefuit în plină zi. Totodată, manelistul a apelat la tehnici cunoscute doar de „șmecheri” și a rezolvat paguba cea mai mare. Însă a refuzat să apeleze la Poliție și a spus și de ce. Motivul este cutremurător.

Adrian Minune, un gentleman chiar și cu hoții. Vestitul cântăreț știe cum să gestioneze orice problemă

Cu câteva zile în urmă, Adrian Minune a fost ținta hoților, fiind jefuit când se afla la un restaurant din zona Decebal a Bucureștiului. Artistul a înțeles ce se întâmplă atunci când a ajuns la mașină și a văzut că a rămas fără două telefoane și suma de 2400 de euro. Vedeta nu s-a enervat și l-a rugat pe hoț să păstreze bani, dar să îi înapoieze telefoanele și ochelarii. Nu de altceva, dar nu vroia să piardă multe fotografii cu familia și din vacanțe, alături de oameni dragi.

„Dacă nu vrei tu, trimite-o pe maică-ta sau trimite un prieten, pune-i pe un taxi”

„Bravo, băiatul meu, Ești un hoț profesionist. Eu mă duc acum la restaurant și aștept. Că dacă voiam să te bag la pușcărie, ceea ce mie nu îmi place, scriam până acum, dar nu e nevoie să scriu. Oprește banii și cu asta basta. Ai ce să faci cu banii ăia. Stau trei ore la restaurant, adu-mi telefoanele…

Dacă nu vrei tu, trimite-o pe maică-ta sau trimite un prieten, pune-i pe un taxi. Trei ore te aștept”, a spus Adrian Minune.

Pentru că îl cunoștea pe hoț, el s-a dus și la el acasă, a vorbit cu mama bărbatului, dar păreau că toate lucrurile nu se mișcă. Însă Adrian Minune știe cel mai bine cum să întoarcă situația în favoarea lui.

„Au oprit ei banii, am mers acasă la băieți, le-am mai dat niște oameni și am primit telefoanele”

Băiat de comitet, Minune nu a vrut să depună plângere la poliție, așa că s-a gândit să meargă la ei acasă și să facă o ofertă pe care nu au putut să o refuze. „Au oprit ei banii, am mers acasă la băieți, le-am mai dat niște bani în plus și am primit telefoanele. Aveam niște poze acolo importante, peste 6.000 de numere de telefon…

Și pentru că l-am apreciat pentru profesionalism pe cel care m-a furat, i-am mai dat câteva sute. Vreo 300 de euro… O mașină ca a mea se închide singură în 40 de secunde, el a fost atât de atent încât atunci când am parcat, a venit din spate, a deschis ușa și a lăsat-o așa”, a povestit artistul pentru Xtra Night Show.

De ce nu a depus plângere la Poliție

Întrebat de jurnaliștii Antena Stars, care l-au însoțit la stomatolog pe manelist pentru a-și repara dinții „din bară-n bară”, Minune a spus de ce nu a depus plângere la Poliție.

„În lumea în care ne învârtim noi nu se apelează la Poliție. Că dacă dai cu subsemnatul pe acolo… E posibil să nu mai ai cu ce să dai cu subsemnatul!”, a spus manelistul, întins pe scaunul stomatologului. În alte cuvinte, în lumea interlopă plângerea la Poliție se pedepsește cu tăierea mâinii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre