Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu făcut KO de Alexandra Dinu. Fosta soție i-a dat cea mai dură lovitură. Începe războiul între cei doi

Adrian Mutu făcut KO de Alexandra Dinu. Fosta soție i-a dat cea mai dură lovitură. Începe războiul între cei doi
Procesul pe care Alexandra Dinu i l-a intentat fostului soț Adrian Mutu, s-a încheiat. Dar nu în avantajul antrenorului.

Adrian Mutu va rămâne cu conturile goale, după ce va trebui să-i plătească o sumă fabuloasă fostei partenere de viață.

Adrian Mutu a primit o veste neplăcută. Cum va reuși să gestioneze antrenorul situația

Judecătorii au decis, i-au dat dreptate Alexandrei Dinu, iar lui Adrian Mutu i s-a pus poprire pe conturi. De ani buni, blonda susține că acesta nu a plătit pensia alimentară, iar acum va trage consecințele. Suma nu e deloc mică, pentru că Alexandru va trebui să primească toți banii pe care Mutu nu i-a plătit până în acest moment. Este vorba de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Din fericire pentru antrenor, are cinci zile să facă apel, pentru că decizia instanței nu e definitivă.

”Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

„Suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului”

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit.

Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

Mutu nu a mai scos din buzunar nici un ban din 2014

O perioadă de timp, Adrian Mutu a plătit lunar în jur de 5000 de euro, dar din 2014 lucrurile s-au schimbat radical, iar acesta nu a mai scos nici un ban din buzunar, fără să dea nici un fel de explicații. Atunci, Alexandra a făcut pasul decisiv și s-a adresat instanțelor judecătorești. Ea a avut câștig de cauză în 2018, dar nici până acum Mutu a plătit nimic din ceea ce îi datorează fostei soții.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre