Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu a elucidat misterul obiectului de care e obsedat Silviu Prigoană. De ce a bătut-o chiar în luna de miere

Adriana Bahmuțeanu a elucidat misterul obiectului de care e obsedat Silviu Prigoană. De ce a bătut-o chiar în luna de miere
Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adriana Bahmuțeanu a dat cărțile pe față și a scos la lumină dedesubturile relației cu Silviu Prigoană.

Nimeni nu poate spune că Adriana Bahumuțeanu și Silviu Prigoană nu s-au iubit, însă relația a fost toxică de la bun început. Iată prin ce a trecut bruneta.

Episoadele violente dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu nu vor fi uitate așa ușor de vedeta de televiziune. Au rămas undeva, în sufletul ei și încearcă să acopere acea rană pentru totdeauna. Cât privește celebrul plici, de care a amintit bruneta la un moment dat, a existat cu adevărat. Era unul dintre obiectele care nu lipsea din casa lui Silviu Prigoană și a Adrianei Bahmuțeanu, pentru că nu suporta spray-ul contra insectelor.

Însă pliciul era folosit și la bătaie, nu doar la distrus muște. Mai în glumă, mai în serios, Adriana i-a povestit lui Denise Rifai că primul episod violent în relația cu Prigoană a avut loc chiar în luna de miere. Cei doi se aflau la masă și, în urma unei discuții în contradictoriu, ea spune că a fost lovită. Și, din nefericire, nu a fost ultima dată…

„Aveam pe toate fotoliile, mesele, câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la omor, la încăierat”

„Dar Dumnezeu mai știe. De foarte multe ori. Povestea pliciului este adevărată. Silviu Prigoană, fiind un tip căruia nu îi plac produsele chimice pentru curățatul casei sau spray-urile de muște, aveam foarte multe pliciuri de muște în casă și hârtie din aia, ca la țară, pe care să se lipească muștele.

Zicea că e toxic să dai cu spray din ăla, că îți intră chimicalele în nas și că nu e OK. Și, pentru că aveam pe toate fotoliile, mesele, câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la omor, la încăierat. Evident că ne-am bătut cu pliciurile. Da, m-a bătut cu pliciul, recunosc, dar l-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte. Dar nu mai vreau să vorbesc despre lucrurile astea”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

„Poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute”

Momentele neplăcute prin care a trecut Adriana Bahmuțeanu au schimbat-o foarte mult, de aceea le recomandă doamnelor care trec prin situații similare să plece rapid din acele relații.

„Este urât, este urât ce se întâmplă și poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute, dar se întâmplă în multe case din România: ca oamenii să se certe, să se ia la bătaie, ea să plece la mă-sa cu catrafusele, cu cățelul sau cu copiii după ea și, pe urmă, să se întoarcă.

„Dacă sunt episoade din astea, eu, cu mintea mea de acum, aș pune punct din prima”

Se întâmplă în foarte multe familii la care nu se ajunge până la tribunal. Tribunalul e, așa, sperietoarea, ultima soluție. Dar oamenii se ceartă și se împacă și asta este ceea ce se numește o relație toxică. Nu recomand nimănui să stea așa. Dacă sunt episoade din astea, eu, cu mintea mea de acum, aș pune punct din prima. Nu aș mai sta să mă umilească nimeni, să mă jignească nimeni, să mă bată nimeni, să îmi spună cineva, pe un ton răstit, «Ieși afară, că asta e casa mea și nu e a ta!»”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre