Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu i-a tăiat macaroana lui George. L-a trimis la altă femeie

Adriana Bahmuțeanu i-a tăiat macaroana lui George. L-a trimis la altă femeie
Adrianei Bahmuțeanu nu îi pasă de gura lumii. Se simte bine sigură pe situație și când cineva o deranjează i-a tăiat macaroana. Chiar și proaspătului soț, George.

Cârcotașii au început să vorbească pe la colțuri că Adriana Bahmuțeanu s-a cam îngrășat. În stilu-i caracteristic, bruneta le-a tăiat macaroana. Și a povestit și cum l-a pus la punct pe George.

„Nu am stresul ăsta că o să mă îngraș, să nu mănânc”

Adrianei Bahmuțeanu nu i-a păsat niciodată de gura lumii și a fost întotdeauna o persoană transparentă, care a spus mereu ce-a gândit. Așa a făcut și recent și le-a dat peste nas persoanelor care spun că s-a îngrășat. Fosta soție a lui Silviu Prigoană susține că „nu am stresul ăsta că o să mă îngraș, să nu mănânc” și niciodată nu ar ține „postul cu apă sfințită, de la chiuvetă”.

Și asta pentru că „mâncarea este una din plăceri și dacă vedem ceva și ne place, de ce nu?”. „Așadar, fetelor, mâncați, nu vă mai abțineți atâta de la mâncare, că pe lumea cealaltă ajungem toți oase”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

„Cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani”

Dacă până acum relația Adrianei cu proaspătul soț George Restivan a fost doar lapte și miere, au intervenit și primele înțepături.

Adriana Bahmuțeanu i-a pus piciorul în prag lui George. Nu mai face copii

Și nu pentru că cei doi nu s-ar iubi, ci pentru că George își dorește un copil cu bruneta, dar vedeta a spus un nu hotărât. Ea susține că nu ar fi deloc „ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie”.

În plus, s-a gândit „cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață”.

„Să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem”

În aceste condiții, Adriana spune că tot ce au de făcut este să-și crească frumos copiii, cei doi pe care ea îi are din fosta relație cu Silviu Prigoană, alături de copilul pe care George îl are din altă poveste de dragoste. Pentru că nu e cazul să aducă pe lume un copil pe care la „școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata”.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea”, a fost răspunsul Adrianei Bahmuțeanu, așa că bărbatul trebuie să se conformeze. Și să înțeleagă că soția sa își dorește altceva: „Să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre