Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu nu se mai mărită. Să fie și acum relația cu ghinion?

Adriana Bahmuțeanu nu se mai mărită. Să fie și acum relația cu ghinion?
După ce s-a despărțit de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu și-a încercat norocul, dar acesta i-a surâs când și-a întâlnit actualul iubit.

Adriana Bahmuțeanu pare că s-a schimbat radical de când e logodită. E mult mai înțelegătoare, dovadă că iubirea schimbă pe oricine.

Adriana Bahmuțeanu nu se mai mărită. Să fie și acum relația cu ghinion?

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cum decurge viața de femeie aproape căsătorită. Bruneta a mărturisit că încă nu se gândește la căsătorie. Vara aceasta a fost cu multă muncă atât pentru vedetă, cât mai ales pentru iubitul ei. În plus, Adriana spune că din cauza scumpirilor, sunt foarte rare persoanele care mai onorează invitația la un asemenea eveniment.

Iubitul Adrianei se mută în România

Dar o veste bună tot există și anume faptul că bărbatul a hotărât, după ce s-a discutat foarte mult, să se întoarcă în România. Sigur că America nu va fi lăsată de izbeliște, dar va merge în acel loc doar atunci când este absolut necesar. Adriana spune că nu l-a influențat, fiind doar decizia lui.

„Toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile”

„Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! (…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative. (…)

Nu ne-am planificat nunta. Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a mărturisit Adriana Bahumuțeanu.

Carmen Harra le-a făcut „lipeala”

Când cei doi s-au logodit, George a mărturisit că a cunoscut-o pe Adriana grație clarvăzătoarei Carmen Harra, cu care este prieten de multă vreme, dar nu a fost dragoste la prima vedere. „Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani.

Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi …”, a declarat George Steven, la România TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre