Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit nașul. S-a făcut cuminte și ascultătoare. A șasea oară nu-și mai permite să facă greșeli

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit nașul. S-a făcut cuminte și ascultătoare. A șasea oară nu-și mai permite să facă greșeli
De cinci ori s-a căsătorit cu Silviu Prigoană, dar n-a fost să fie. De când l-a găsit pe noul iubit, Adriana Bahmuțeanu e hotărâtă să nu mai piardă teren.

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie femeie la casa ei și face orice pentru a demonstra acest lucru.

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit nașul. S-a făcut cuminte și ascultătoare. A șasea oară nu-și mai permite să facă greșeli

Au trecut vremurile în care Adriana Bahmuțeanu se certa pe la toate posturile tv. Acum are lângă ea cel mai bun bărbat și vrea să arate tuturor cât e de fericită. În plus, nunta bate la ușă, iar nașa nu putea fi altcineva decât una dintre cele mai importante femei din viața ei, clarvăzătoarea Carmen Harra, cea care le-a făcut cunoștință.

Fosta cântăreață e fericită că va deveni părinte spiritual pentru cei doi și abia așteaptă să se reîntoarcă în România. George a mai fost odată în fața altarului, Adriana de cinci ori, așa că vrea o nuntă ca-n povești.

„Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor”

„Eu sunt factorul care i-a conectat. Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu. Îmi doresc din tot sufletul, ei mă așteaptă pe mine să vin. Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor, pentru că îi iubesc pe amândoi, sunt atât de minunați împreună.

Sunt așa un exemplu, să vezi doi oameni care s-au găsit. Când doi oameni s-au găsit și sunt suflete pereche, se simte din prima secundă, nu îți trebuie ani de zile să îi cunoști”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit Bzi.ro.

Detaliile nunții nu sunt stabilite

Deocamdată data nunții nu a fost aleasă, dar Carmen spune că Adriana nu vrea o nuntă mare, pentru că se gândește la cât de mult costă toate în România în acest moment. Deocamdată nu au hotărât data, însă e posibil să fie anul viitor. „Nu știu detaliile, știu că ea nu își dorește o nuntă foarte mare pentru că se gândește la ce se întâmplă în lume la ora actuală, de faptul că prețurile sunt foarte mari.

Și se gândește dacă lumea își permite să vină la o nuntă sau dacă ea își permite să organizeze o nuntă de magnitudinea de care și-ar dori. De aceea detaliile sunt mai puțin importante. Contează doar că va avea loc. Nu am mai fost în România de trei ani și ceva. Îmi este dor, îmi doresc și abia aștept să vin”, a explicat Carmen Harra. În acest moment cei doi locuiesc alături de Blake, fiul lui George, în casa Adrianei.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre