Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Trandafir, cea mai mândră din lume. Artista a dat vestea cea mare

Adriana Trandafir, cea mai mândră din lume. Artista a dat vestea cea mare
Chiar dacă are o carieră impresionantă în spate și face parte din categoria celor mai iubiți actori, nimic nu e mai important pentru Adriana Trandafir ca familia. Iar acum a dat o veste nemaipomenită.

Adriana Trandafir le-a făcut românilor cea mai frumoasă surpriză de sărbători cu vestea pe care a dat-o. Anul viitor devine soacră mare!

Fiul actriței, Ștefan, profesor la Facultatea de Drept, în vârstă de 32 de ani, urmează să se căsătorească, iar mama nu-și mai încape în piele de fericire. În primul rând pentru că-și însoară băiatul, dar și pentru că așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va deveni bunică. Și promite că va fi cea mai tare!

„Sunt sigură că voi fi cea mai bună bunică”

„Ștefan se va căsători anul viitor, deci în 2024 voi fi soacră mare. De ce nu? O să devin și bunică! Aș vrea să mi se întâmple asta. Eu nu am fost nici cel mai bun copil, nici cea mai bună prietenă, nici soție, nici noră, dar sunt sigură că voi fi cea mai bună bunică.” , a mărturisit Adriana Trandafir într-o emisiune tv.

Ștefan a crescut departe de Adriana Trandafir

Din nefericire, atunci când Adriana Trandafir și tatăl lui Ștefan au divorțat, instanța a decis ca micuțul să rămână la tată. A fost unul dintre cele mai grele momente din viața artistei, care a simțit că atunci se duce pământul de sub picioare.

Ștefan, fiul Adrianei Trandafir, se căsătorește în 2024

Artista își adoră copilul, iar de când a devenit profesor, a fost foarte curioasă să-l vadă în exercițiul funcțiunii, așa că s-a furișat la un curs de-al său. Când l-a văzut, a înțeles că băiatul ei este, mai întâi de toate, un mare și bun actor.

„Şi când l-am văzut că apare cu papion şi le spune „Salve” studenţilor şi întâi le spune un banc…”

„Şi-a predat doctoratul la care a lucrat foarte conştiincios mai mult de 5 ani. M-am întrebat: oare Ştefan, băiatul meu, cum predă? Şi m-am furişat la un curs de-al lui, fără ca el să ştie, în aula Facultăţii de Drept…Şi când l-am văzut că apare cu papion şi le spune „Salve” studenţilor şi întâi le spune un banc, apoi o glumă, ca pe urmă să ajungă unde vrea el, am înţeles că este un mare şi un foarte bun actor. Nu este însurat încă. De aia mă menţin tânără, ca să joc şi la nunta lui.”, a spus Adriana Trandafir, cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre