Simona Ionescu / Redactor Șef

Al Pacino și iubita lui neagă zvonurile despre despărțire. Care a fost motivul disputei

Al Pacino și iubita lui neagă zvonurile despre despărțire. Care a fost motivul disputei
Al Pacino și Noor Alfallah par să fie un cuplu fericit în timp ce au fost văzuți în Los Angeles. Fotografii au surprins cuplul părăsind Chateau Marmont.

Cu câteva ore înainte însă, Noor ar fi cerut în instanță custodia exclusivă a fiului ei și ai lui Al Pacino. Reprezentantul actorului a declarat că „nu s-au despărțit”, și „au ajuns la un acord reciproc”.

Cei doi au luat cina împreună

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, a dovedit că încă mai este puternic alături de iubita sa Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, când au ieșit miercuri seara la o întâlnire romantică, cu doar câteva ore înainte de a se afla că ea a cerut custodia deplină a fiului lor de trei luni, pe nume Roman.

Fotografii i-au surprins pe actor și pe producător, care au început să se întâlnească în aprilie 2022 părăsind celebrul hotspot Chateau Marmont din West Hollywood. Ieșirea lor a avut loc pe fondul speculațiilor furioase că perechea s-a despărțit. Al s-a oprit pentru a semna câteva autografe pentru câțiva fani care așteptau prin fereastra vehiculului, în timp ce prietena lui mult mai tânără privea liniștită de pe scaunul șoferului.

Al Pacino și Noor nu s-au despărțit!

„Ei sunt împreună. Nu s-au despărțit”

Cu toate acestea, reprezentantul lui Al Pacino a negat cu furie zvonurile pentru DailyMail.com, declarând că „nu s-au despărțit” și că au „ajuns la un acord de comun acord în ceea ce privește fiul lor”. „Al și Noor au lucrat împreună cu succes și au ajuns la acorduri reciproce în ceea ce privește copilul lor, Roman. Ei sunt împreună. Nu s-au despărțit”, a declarat acesta.

Nu se știe când au fost depuse documentele

Rămâne încă neclar de ce Noor a dorit ca micuțul să aibă custodia exclusivă a copilului. Potrivit surselor Noor a cerut custodia completă a fiului lor mic, dar a spus că vrea ca starul în vârstă de 83 de ani să aibă „vizite rezonabile”.  Ea a precizat în documente că este dispusă să-i acorde lui Al custodia legală comună a copilului, ceea ce i-ar permite să aibă un cuvânt de spus în chestiuni legate de educație, religie, tratament medical și multe altele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre