Simona Ionescu / Redactor Șef

Alec Baldwin a luat o decizie radicală. Are legătură cu soția lui

Alec Baldwin a luat o decizie radicală. Are legătură cu soția lui
În mijlocul scandalului în care este implicată Hilaria Baldwin, soțul ei a luat o decizie radicală. Alec Baldwin a pus piciorul în prag și a anunțat decizia șoc.

Alec Baldwin a luat o decizie radicală în urma acuzelor aduse soției sale. În luna decembrie, internauții au acuzat-o pe Hilaria Baldwin că minte în legătură cu rădăcinile ei spaniole. Utilizatorul a subliniat că accentul ei spaniol părea să dispară uneori, mai ales în timpul unui segment Today Show, la care Hilaria a participat. 

Alții care au cunoscut-o în primii ani au dezvăluit că s-a născut și a crescut la Boston sub numele Hillary Hayward-Thomas. “Am fost la liceu cu ea. Îmi amintesc de o persoană cu adevărat drăguță, dar pe deplin o fată albă din Cambridge”, a scris pe Twitter o persoană. Oamenii care au pretins că au mers la școală cu Hilaria au susținut că nu a vorbit niciodată cu accent spaniol.

Alec Baldwin a luat o decizie radicală. Și-a închis contul de Twitter 

În ultimele săptămâni, Baldwin a folosit platforma Twitter pentru a-i lua apărarea soției sale. Actorul nominalizat la Oscar a criticat chiar și Instagram în urmă cu ceva timp, numind aplicația ”o porcărie”.

”Trebuie să-ți faci loc prin buruienile de pe Twitter. Platforma este doar o mare livadă de porcării. Și chiar eu am împrăștiat niște porcării pe acolo cu unele lucruri pe care le-am spus”, a spus Baldwin. 

Alec Baldwin a luat o decizie radicală

Luni însă, se pare ca Alec Baldwin a luat o decizie radicală și s-a retras definitiv de pe Twitter. Acesta a făcut anunțul chiar pe platformă, înainte de a dispărea.

”Twitter e ca o petrecere la care toată lumea țipă. Nu e cine știe ce petrecere. La revedere”, a scris actorul înainte să se delogheze pentru o ultimă oară. 

Alec Baldwin este căsătorit din 2012 cu Hilaria Baldwin, autoare și instructor de yoga. Cei doi au împreună cinci copii, o fată și patru băieți. Actorul mai are și o fată din căsătoria cu actrița Kim Basinger, pe Ireland, în vârstă de 25 de ani. În ultimii ani s-a remarcat prin parodierea lui Donald Trump.

Povestea insulei lui Onassis. De ce a adus-o aici „Grecul de aur” pe Jacqueline Kennedy

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre