Simona Ionescu / Redactor Șef

Alec Baldwin, decizie clară despre copilul numărul nouă. Vrea sau nu să fie din nou tată?

Alec Baldwin, decizie clară despre copilul numărul nouă. Vrea sau nu să fie din nou tată?
Alec Baldwin este, la 66 de ani, tată a opt copii, din care șapte cu actuala lui soție, Hilaria. Actorul a vorbit în cadrul unui podcast despre cum este viața lui cu șapte copii în casă. De asemenea, Alec Baldwin a luat și o decizie cu privire la copilul cu numărul nouă. S-a decis dacă vrea să fie din nou tată și a comunicat ce gânduri are.

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, au împreună trei fiice, Carmen, de 10 ani, Maria, de trei ani, și Ilaria, de 16 luni, precum și patru fii, Rafael, de opt ani, Leonardo, de șapte ani, Romeo, de cinci ani, și Eduardo ‘Edu’ Pao Lucas, de trei ani. 

Actorul mai are o fiică, Ireland, de 28 de ani, cu fosta sa soție Kim Basinger (70 de ani). Recent, actorul a dezvăluit ce părere are despre posibilitatea de a deveni din nou tată, ținând cont de faptul că are deja opt copii, din care șapte locuiesc cu el în casă. 

Alec Baldwin: „Am avut șapte copii în nouă ani. E o nebunie” 

În cadrul podcast-ului la care a fost invitat, Baldwin a vorbit despre experiența de a fi tatăl a opt copii: „Sunt singura persoană pe care o cunosc care duce patru copii la școală dimineața și când mă întorc, încă mai am trei copii care mă așteaptă acasă”, a glumit actorul. 

Alec Baldwin și Hilaria Baldwin au împreună șapte copii
Sursa foto: Instagram

Alec Baldwin a recunoscut de asemenea că decizia de a avea șapte copii în nouă ani este o adevărată nebunie: „Am opt copii. O am pe fiica mea cea mai mare. Ea are un bebeluș și locuiește împreună cu iubitul ei în Oregon. Mi-am întâlnit soția (n.r. pe Hilaria Baldwin), ne-am căsătorit și am avut șapte copii în nouă ani. E nebunie”.

Nu mai vrea alți copii 

Baldwin a clarificat și ce părere are despre posibilitatea de a mai face și alți copii cu soția sa, Hilaria. Acesta a decis că nu își mai dorește alți bebeluși: „Oh, omule, cum îndrăznești să-mi pui întrebarea asta? Cred că am terminat”, a răspuns Alec Baldwin în momentul în care prezentatorul l-a întrebat dacă mai vrea alți copii. 

Alec Baldwin mai are o fiică cu actrița Kim Basinger

„Am descoperit că, pe măsură ce am îmbătrânit, munca a devenit mai puțin interesantă pentru mine. Sunt interesat, știi, vreau să lucrez și îmi place să lucrez. Dar pur și simplu nu mai fac atâtea filme care să mi se pară interesante. În plus, suntem cu toții mai în vârstă. Orice am făcut în trecut, încerc să nu repet același lucru,” a completat Alec Baldwin. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre