Simona Ionescu / Redactor Șef

Alec Baldwin, mesaj tulburător pe Twitter. Ce a cerut actorul

Alec Baldwin, mesaj tulburător pe Twitter. Ce a cerut actorul
Alec Baldwin nu-și poate reveni după incidentul din 21 octombrie, când a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine a filmului „Rust”, cu o armă de recuzită încărcată cu glonț real.

Alec Baldwin nu mai vrea să treacă nimeni prin nenorocirea prin care a trecut el. S-a gândit la o variantă.

Alec Baldwin, mesaj tulburător pe Twitter. Ce a cerut Hollywood-ului

Pe pagina sa de Twitter, Alec Baldwin a transmis un mesaj Hollywood-ului cerând să angajeze pe platourile de filmare poliţişti care să folosească arme reale ori false. Actorul a rămas marcat de drama care a avut loc pe data de 21 octombrie, în timpul filmărilor pentru westernul „Rust”.

Atunci actorul a tras cu o armă de recuzită încărcată cu un glonţ adevărat care a ucis-o pe Halyna Hutchins. Chiar dacă salvarea a ajuns imediat, din păcate directorul de imagine era într-o stare foarte gravă și s-a stins la scurt timp după ce a fost dusă la spital.

„Fiecare filmare de cinema sau de televiziune care foloseşte arme de foc ar trebui să aibă pe platou un poliţist plătit de producţie pentru a asigura siguranţa armelor”, a scris Alec Baldwin pe Twitter.

Care e părerea actorului Dwayne Johnson, prietenul lui Alec Baldwin

La rândul său, cunoscutul actor Dwayne Johnson, unul dintre protagoniştii celor mai recente filme din franciza „Fast & Furious”, a luat o hotărâre decisivă. Nu va mai folosi arme adevărate pentru scenele realizate de societatea de producție Seven Bucks Production. De acum înainte, actorii vor utiliza doar arme din plastic. În ceea ce privește efectele speciale necesare, acestea vor fi făcute în post-producţie.

„Nu pot vorbi decât în numele meu, dar vă pot spune, fără urmă de îndoială, că la toate filmele la care vom lucra cu Seven Bucks Productions- nu contează ce fel de film, serial televizat sau orice altă producţie- nu vom mai folosi arme reale.(…) Ceea ce s-a întâmplat reprezintă un scenariu îngrozitor.

Îl cunosc pe Alec Baldwin de mulţi, foarte mulţi ani. Este un bun prieten de-al meu, iar gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile tuturor celor care au fost implicaţi în acel accident,”, a mărturisit Dwayne Johnson.

Sursă foto: people

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre