Simona Ionescu / Redactor Șef

Alegeri 2024. Piedone îl atacă pe Nicușor Dan cu usturoi: „STRIGOIULE!”

Alegeri 2024. Piedone îl atacă pe Nicușor Dan cu usturoi: „STRIGOIULE!”
Cursa pentru Primăria Capitalei se anunță una foarte dinamică și interesantă. Chiar dacă nu suntem încă, oficial, în campanie electorală, nu lipsesc discursurile și „înțepăturile” din spațiul public.

În lumina noului sondaj de opinie care a fost dat publicității de Avangarde, Cristian Popescu Piedone nu s-a abținut și l-a atacat pe Nicușor Dan. Cu usturoi.

După retragerea lui Cătălin Cîrstoiu, peisajul competiției pentru Primăria Capitalei se modifică considerabil. Potrivit unui sondaj recent realizat de Avangarde în București, la comanda PSD, rezultă că, în ipoteza unor alegeri care ar avea loc imediat, Cristian Popescu Piedone ar fi depășit de Nicușor Dan și de Gabriela Firea. Conform sondajului, 38% dintre participanții chestionării Avangarde sunt satisfăcuți de starea lucrurilor în București, municipiu condus de Nicușor Dan, care a preluat funcția la 29 octombrie 2020, în timp ce doar 11% se declară nemulțumiți.

Dacă au urma de îndată alegeri pentru Primăria Generală a Capitalei, învingător ar ieși tot Nicușor Dan (Avangarde)

În ceea ce privește intenția de vot, Nicușor Dan ar atrage 31% din voturile respondenților, urmat de Gabriela Firea cu 24%, în timp ce Cristian Popescu Piedone ar ocupa locul al treilea, cu 20% din intențiile de vot. Sebastian Burduja ar fi clasat pe locul patru, cu 15%. Pentru Consiliul General al Municipiului București, PSD ar obține primul loc, cu 31% din preferințele respondenților. Pe următoarele poziții s-ar situa ADU cu 25%, PNL cu 20% și PUSL cu 10%.

Piedone îl atacă pe Nicușor Dan cu usturoi

Supărat de rezultatele sondajului de opinie, Cristian Popescu Piedone, actualul edil al Sectorului 5 și candidat la funcția de primar general, i-a transmis o replică usturătoare fondatorului USR. Îl atacă pe Nicușor Dan cu usturoi și caricaturi.

„Leneșule,

CÂND AI TĂI ȘEFI NE-AU DICTAT SĂ NE ÎNDOPĂM CU PASTILE,

noi ne-am tratat cu usturoi!

NOI suntem fanii micilor la grătar, leneșule!

Nu știi, așa că îți explic:

Piedone a postat caricaturi în care îl ironizează pe Nicușor Dan (Facebook)

NU EXISTĂ MICI FĂRĂ USTUROI ÎN COMPOZIȚIA PASTEI,

leneșule habarnist!

La noi, USTUROIUL BUCURĂ MASA ȘI DISPERĂ NEAMURILE VOASTRE DE STRIGOI!

Leneșule, strigoiule,

ȘTIM CĂ TE USTURĂ TARE!

ȘTIM CĂ TI-AM UMPLUT CU ALLICIN TOATE VISELE ȘI TOATE VISURILE TALE DE STRIGOI PRIPĂȘIT ACCIDENTAL PRINTRE OAMENI!

Așa arată Nicușor Dan în viziunea lui Piedone (Facebook)

Străbunii TĂI, leneșule, strigoiule, s-au mai furișat, cândva, printre oameni! Au ajuns la puterea cetății și au crezut că pot batjocori un popor! Au venerat minciuna, au lovit cu piatra și au bătut cuie în EL!

DEGEABA!

EL V-A ÎNVINS!

OAMENII AU ÎNVINS STRIGOII!

USTUROIUL A RĂMAS CU OAMENII, BUCUROS SĂ LE BUCURE MESELE ȘI INIMILE, DEOPOTRIVĂ !

Poate și de aceea, strigoiule, NU EXISTĂ BUCĂTAR CARE SĂ NU IUBEASCĂ USTUROIUL!

Piedone îl atacă pe Nicușor Dan cu… usturoi (Facebook)

Poate și de aceea, în fiecare zi de 19 aprilie, Statele Unite ale Americii și lumea întreagă sărbătoresc, ce crezi?, fix… Ziua Usturoiului!

Pentru NOI, strigoiule, USTUROIUL ESTE VIAȚĂ!

Pentru NOI, strigoiule, USTUROIUL ESTE BUCURIE, AROMĂ, FERICIRE ȘI FOLCLOR!

Pe 9 iunie, atenție, strigoilor: VENIM PESTE VOI CU USTUROI”, a scris Piedone  într-o postare pe Facebook, ilustrată cu mai multe caricaturi.

Unde se regăsește AUR în cursa pentru europarlamentare

Majoritatea celor care au participat la acest sondaj consideră că decizia de a-l retrage pe Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei a fost una corectă, aceasta fiind apreciată ca fiind „bună” de către 58% dintre respondenți. În ceea ce privește alegerile europarlamentare, rezultatele indică un câștig clar al Alianței PSD-PNL, care ar obține 50% din voturile bucureștenilor. Pe locul doi s-ar situa ADU, cu 26%, urmat de AUR, cu 11%.

Sondajul Avangarde a fost efectuat pe un eșantion de 1150 de persoane cu vârsta peste 18 ani din Municipiul București. Eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 2,9%.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre