Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi a atras atenția din nou. Incredibil ce a comandat afaceristul la un restaurant din Mamaia

Alex Bodi a atras atenția din nou. Incredibil ce a comandat afaceristul la un restaurant din Mamaia
Când vine vorba de propria imagine, Alex Bodi face orice să iasă în față. Ce a făcut fostul soț al Biancăi Drăgușanu la Mamaia.

A scăpat de toate problemele și acum își face toate poftele, fără să se uite la bani. Ce a făcut la un restaurant de la Mamaia.

Alex Bodi a atras atenția din nou. Ce a comandat afaceristul la un restaurant din Mamaia

Litoralul românesc e plin ochi cu vedetele României, dar nici una nu reușește să iasă în evidență ca Alex Bodi. Ce a mai făcut acesta de data asta? Potrivit site-ului Replica de Constanța, Bodi a ajuns la Mamaia doar pentru câteva ore ca să mănânce o friptură.

Dar nu orice fel de friptură, ci una pe care probabil nici vedetele de la Hollywood n-au gustat-o. Pentru că e în foiță de aur. Acesta a mai consumat una cu câteva zile în urmă la un restaurant de lux din stațiune și, pentru că a fost extrem de încântat, a vrut să repete momentul.

Răsfăț de 1200 de euro

Cât costă friptura în foiță de aur care e una dintre mâncărurile preferate ale lui Bodi? Prețul pentru un astfel de preparat este cuprins între 800 și 1.200 de euro. Dar afaceristul nu se uită niciodată la bani când e vorba să-și facă o plăcere.

Anda Adam nu se ferește cu iubitul

Și tot la mare se află și Anda Adam, care nu se ferește deloc cu noul iubit și pare mai fericită și mai mulțumită ca niciodată. De parcă ar fi uitat definitiv mariajul pe care l-a avut cu Sorin Nicolescu. Iar dovada cea mai clară sunt fotografiile postate de aceasta pe rețelele de socializare.

Distracție la malul mării și pentru cântăreața Delia care a făcut show de zile mari în cluburi. Dar și pentru Codin Maticiuc, căruia probabil că i-au lipsit mult distracțiile de când e tată cu normă întreagă.

Sursă foto: replica de Constanta

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre