Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi, despre marele său vis. A spus și câți copii vrea de la Ema Uta

Alex Bodi, despre marele său vis. A spus și câți copii vrea de la Ema Uta
Mai transparent ca niciodată, Alex Bodi a vorbit și despre marele său vis. E cu totul altceva decât afaceri, criptomonede sau femei frumoase. Din păcate i-au lipsit niște acte, iar visul a rămas doar un vis.

Invitat în podcast-ul lui Bursucu, Alex Bodi a făcut deliciul internauților cu destăinuirile sale. Viitorul soț al Emei Uta a avut un vis despre care a vorbit acum.

Alex Bodi a acceptat să apară pentru prima dată într-un podcast, iar românii au aflat lucruri pe care nu le-au cunoscut niciodată despre afacerist. Ca de exemplu, faptul că a avut un mare vis: să devină fotbalist.

„Aș mai vreo și doi, trei copii

Deși abia a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, relația acesteia cu fetele lui Bodi este extraordinară. Afaceristul spune că se bucură enorm când vedea cum le răsfață pe cele mici, iar acestea o adoră. „Eu aș mai vrea și doi, trei, dacă s-ar putea. Și doi băieți… Oricum, cum te iubesc fetele ca și tată, nu există…”, a spus Bodi. Chiar dacă el n-a reușit să-și vadă visul împlinit, cineva în familie tot joacă fotbal. „Fiica mea cea mare joacă fotbal. Asta mică la școală, la fel. Cea mare merge la o divizie din Madrid, la o academie de fotbal”, a spus afaceristul.

Bodi, la un pas să ajungă fotbalist

Bodi a jucat tot la Madrid, la a treia divizie, „dar n-a fost să fie”. „Am dat probă, dar n-aveam viză. Îmi ofereau doar o diurnă, transportul și mă plăteau pentru antrenamente să merg. Dar problema a fost că nu aveam cum să scot actele. Eu eram în perioada aia ca să zic așa, vizitator, peste trei luni îmi expira viza”, a afirmat acesta. L-a durut că n-a putut să-și vadă visul împlinit, însă „n-am avut de ales”.

„Nu puteam să stau ca un trântor acasă, să zic că eu sunt fotbalist”

„Aveam 17 ani, tata mergea la muncă la șase dimineața, venea dimineața la patru, cinci, mama la fel, nu puteam să stau ca un trântor acasă, să zic că eu sunt fotbalist. Poate ar fi făcut sacrificiul ăsta pentru mine, nu se știe niciodată, dar nu am văzut siguranța că-mi pot obține actele. Dar ai mei au făcut mari sacrificii pentru mine. Aproape și singurii… (…) Pentru un copil ceea mai mare satisfacție să le ofere părinților ce și-ar fi dorit părinții să-i ofere lui”, a mărturisit emoționat, Alex Bodi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre