Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea a adus pe scenă o tânără care seamănă perfect cu Antonia. Senzație la ultimul concert!

Alex Velea a adus pe scenă o tânără care seamănă perfect cu Antonia. Senzație la ultimul concert!
La ultimul său concert, Alex Velea a adus pe scenă o tânără care seamănă perfect cu Antonia. Cele două sunt atât de asemănătoare, încât fanii aproape că le-au confundat. Reprezentația a fost una de senzație.

La ultimul său concert, care a avut loc la festivalul Neversea, Alex Velea a adus pe scenă o tânără care seamănă perfect cu Antonia. Fanii au fost în extaz, ba chiar au confundat-o pe tânără cu cântăreața în primă fază. Momentul a fost filmat și pus pe internet. La o privire mai atentă, fanii și internauții au constatat că tânăra era chiar Maya, fiica Antoniei și a fostului ei soț, Vincenzo Castellano. 

Maya împlinește 14 ani peste 1 lună și deja se transformă într-o adevărată domnișoară. Tânăra locuiește în Italia, alături de tatăl ei și familia acestuia, însă își vizitează mama ori de câte ori poate. Iar acum că este vară și are vacanță, Maya a profitat pentru a petrece mai mult timp alături de Antonia, ba chiar cântăreața a luat-o cu ea la mare, la festival. 

Maya a dansat impecabil pe scenă 

În videoclipul devenit viral pe rețelele sociale, Maya dansează pe scenă, îmbrăcată simplu, într-o bluză albă fără mâneci și o pereche de blugi,  în cadrul reprezentației lui Alex Velea. Fiica Antoniei execută impecabil o coregrafie destul de grea, iar fanii au fost în extaz. În imagini se observă cum Maya se distra de minune, ba chiar cânta versurile piesei „Minim doi”, în timp ce dansa. 

 

@neversea.festivalproud fam moment ❤️♬ original sound – Neversea Festival

„E o superbitate Maya! Cât de mândră poate să fie”, „Prima dată am crezut că este Antonia, după am realizat că este Maya” sau „Nu pot să cred! Ce mare s-a făcut Maya”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Antonia și fiica ei seamănă izbitor 

Antonia a publicat de-a lungul timpului fotografii cu fiica ei, Maya, când aceasta a venit în România. Asemănarea dintre cele două este izbitoare, iar acum că a crescut, tânăra a preluat din ce în ce mai mult din trăsăturile mamei sale. Pe lângă trăsăturile fizice, care sunt leite cu al mamei sale, Maya este și talentată la dans. Cine știe, poate va moșteni și talentul vocal de la Antonia. 

Cu toate că locuiește în Italia, Maya are o relație apropiată cu ceilalți doi frați ai ei, Dominic și Akim, copiii Antoniei cu Alex Velea. Acesta din urmă a declarat în nenumărate rânduri în trecut că o iubește pe Maya la fel ca pe copiii lui, ba chiar a spus mereu că are trei copii, nu doi.

„Am doi băieți făcuți cu Antonia, dar și pe Maya o consider ca fiica mea, o iubesc la fel de mult și sunt mândru de orice succes al ei”, spunea alex Velea în urmă cu ceva timp. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre