Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea, mai sensibil ca niciodată. „Ție, Antonia…”

Alex Velea, mai sensibil ca niciodată. „Ție, Antonia…”
Astăzi e o zi mare pentru Antonia, partenera lui Alex Velea. Frumoasa cântăreață împlinește vârsta de 33 de ani.

Vedeta a început sărbătoarea la miezul nopții, cu tort cu Oreo, după care urările pe care le-a primit nu s-au mai oprit.  Zeci de mesaje a distribuit Antonia la InstaStory, cu mesajele de felicitare trimise. Ea este o artistă completă, admirată de fani și apropiați nu doar pentru talent sau modul în care arată, dar și pentru felul ei de a fi.

„Una dintre cele mai puternice femei cu care am avut onoarea să mă cunosc. O mamă și o soție de excepție, asta nu se vede neapărat la ea ci în ochii și zâmbetul copilașilor iei și bineînțeles în sufletul și în moravurile soțului ei Alex Velea”, i-a scris colegul ei de breaslă, Omar Arnaout.

Alex Velea o adoră pe iubita sa

Dar cele mai frumoase mesaje, publice, au fost de la logodnicul și partenerul ei, Alex Velea. Așa cum știți, cei doi formează de ani buni un cuplu. Sunt împreună încă dinainte ca Antonia să fi încheiat divorțul. Antonia are o fiică, mai mare, cu primul ei soț, iar lui Velea i-a făcut doi băieți.

Legătura dintre Velea și Antonia e puternică. Cei doi formează un cuplu de invidiat, în care niciodată nu și-a făcut loc scandalurile sau alte probleme. Ambii se susțin reciproc și se laudă. Chiar recent, Velea a distribuit o fotografie incendiară cu partenera sa, menționând cât de fericit îl face și cât îl incită.

Ce mesaje sensibile i-a transmis Velea Antoniei

De ziua iubitei sale, Alex Velea a lăsat garda jos și și-a arătat latura sensibilă în deplinătatea ei. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi te-a scos în cale. Ție, Antonia, îți mulțumesc că mă iubești așa cum nici nu mă așteptam să fiu iubit și pentru comorile noastre de copii. Ești cea mai mare susținătoare a mea, mă inspiri și mă motivezi să fiu puternic în toate situațiile.

Mă simt norocos să am. Te iubesc până la moarte și după! La mulți ani fericiți dragostea mea!”, i-a scris, într-o primă postare Alex Velea. Apoi a continuat. „Câte piese am scris cu gândul la tine! Ești muza mea”, a mai postat artistul. „Mă faci fericit… te ador”, a mai scris Alex Velea.

Nici Antonia nu a rămas fără răspuns în fața unor asemenea postări plin de emoție. „Nu mai pot!!! Te ador din tot sufletul”, a replicat Antonia. „Și tu pe mine (mă faci fericită)”, a mai scris cântăreața.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre