Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Stan, acuzată că a furat bărbatul altei femei. „Ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească…”

Alexandra Stan, acuzată că a furat bărbatul altei femei. „Ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească…”
Oricât ar încerca Alexandra Stan să stea departe de scandaluri, face ce face și intră iar în belele. Ce s-a mai întâmplat de data asta,

Cu un an în urmă, Alexandra Stan pare că l-a găsit pe bărbatul pe care l-a căutat întreaga viață. Dar ceva nu sună bine.

Alexandra Stan, acuzată că a furat bărbatul altei femei. „Ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească…”

Cine să fie cel care o face fericită de un an pe Alexandra Stan? Bianca Alexandra, o fostă concurentă a emisiunii Bravo, ai stil, susține că acesta e chiar fostul ei iubit. Care a părăsit-o pentru a se arunca în brațele Alexandrei Stan. Mai mult, tânăra susține că el a fost încurajat să scape de Bianca pentru a fi împreună.

„M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea”

”Mulțumesc Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit. Tu cauți oportunități, nu iubire!

M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai mult grijă de tine, decât am avut eu! Amin!”, a scris Bianca Alexandra, pe rețelele de socializare.

Bianca o ia la rost și pe Alexandra

În altă ordine de idei, Bianca i-a transmis un mesaj dur și Alexandrei Stan, ținând să menționeze că niciodată nu trebui să-și construiască fericirea pe nefericirea altora.  „Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți, se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și sincer nu prea pot să mai spun multe, nu am cuvinte.

(…) Pot să îi spun Alexandrei (n.r. Stan) că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui pentru că probabil că și ea a suferit la rândul ei și probabil că ei nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față.(…)

„Sunt o femeie care a ajutat doi ani de zile un om să crească din foarte multe puncte de vedere”

Nu sunt doar o femeie părăsită și înșelată, sunt o femeie care a ajutat doi ani de zile un om să crească din foarte multe puncte de vedere, un om care nu are niciun fel de orientare în viață și nu vreau să îl denigrez în niciun fel, dar ăsta este adevărul și încercând să îl ajut pe el, m-am pierdut pe mine. Doar atât pot să îi spun Alexandrei, că ar fi trebuit să se gândească cum ar fi fost dacă era ea în locul meu pentru că au fost atât de multe între mine și acest om încât eu am tot încercat până în ultimul ceas. (…)

„Nu a avut nici măcar demnitatea să vină și să îmi spună ce se întâmplă, a trebuit să aflu eu”

Despre ea, ce pot să spun? Și-a văzut interesul, a prins-o flama aceasta a iubirii, a atracției, care m-a păcălit și pe mine la început, dar am ajuns la concluzia că oamenii nu o să se schimbe.(…) Nu a avut nici măcar demnitatea să vină și să îmi spună ce se întâmplă, a trebuit să aflu eu(…) Chiar am apreciat-o foarte mult pe fata asta, dar acum nu pot să mai apreciez oamenii ăștia falși”, a mai spus Bianca Alexandra, pe pagina personală de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre