Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Stan, ceartă teribilă cu Moroșanu la Survivor. Dialog exploziv

Alexandra Stan, ceartă teribilă cu Moroșanu la Survivor. Dialog exploziv
În mediul online și în presă se discută intens despre competiția „Survivor România” 2021. Pe rețelele de socializare apar noi informații despre concurenții din emisiune, care creează din ce în ce mai multe controverse.

Alexandra Stan, ceartă teribilă cu Moroșanu. În cel mai recent episod „Survivor România” 2021 una dintre probe a creat o mare dispută. Lupta pentru imunitate în competiție a adus tensiune în echipa Faimoșilor, cu toate că ei conduceau jocul. 

Cătălin Moroșanu a explodat de furie

Alexandra Stan, ceartă teribilă cu Moroșanu. Având cu șase puncte mai mult decât echipa Războinicilor, Faimoșii puteau continua concursul fără griji. Dar se pare că punctul pierdut de Simona în jocul pentru imunitate l-a făcut pe Cătălin Moroșanu să explodeze. 

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021

După ce Cătălin Moroșanu și-a vărsat nervii prin țipete, a izbucnit un scandal monstru între sportiv și Alexandra Stan. Cântăreața s-a simțit jignită și s-a înfuriat teribil atunci când i s-a spus să tacă. A urmat un val de reproșuri și acuzații între membrii echipei Faimoșilor.

Dialog exploziv între Alexandra Stan și Cătălin Moroșanu

Zanni: Unul țipă, unul face liniște. 

Simona: N-are nimic, dar nu mai urlați. 

Cătălin Moroșanu: Da, mă, ai pierdut că am urlat. Deci tu de asta ai pierdut, că am urlat noi, nu?! Din cauza asta nu ai putut sp dai acolo!

Simona: Nu, dar nici nu trebuie să urli la mine. Dacă pierd, pierd și când câștig, câștig.

Cătălin Moroșanu: Deci de asta pierdeți voi, ca am urlat noi?

Alexandra Stan: Nu, dar nici nu-i ok să…

Cătălin Moroșanu: Tu nu mai comenta, că mereu comentezi! 

Alexandra Stan:Și?!

Cătălin Moroșanu: Taci din gură, că mereu comentezi! 

Alexandra Stan : Nu-mi spune tu mie să nu comentez, Moro. 

Cătălin Moroșanu: Băi, tu taci din gură că ești ultima! 

Alexandra Stan: Eu sunt ultima?! Dă-mă afară!

Cătălin Moroșanu: Numai gura e de tine. Pe lângă faptul că ești cea mai slabă, mai și comentezi? Nu mai comenta!

Alexandra Stan: Îmi zici tu mie să nu comentez? Dar n-au fost dăți când tu nu ai adus puncte? Te crezi cel mai tare!Vezi că nu ești nici tu cel mai tare. Mereu când am ceva de zic, tu îmi spui să tac. Votează-mă și cu asta basta.

Cătălin Moroșanu: O să te votez de fiecare dată, îți promit eu asta! De fiecare dată am să te votez pe tine! (n.r. spre eliminare)

Karmen a lui Minune a rupt gura târgului. Direct

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre