Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Stan, relație cu un alt concurent de la Survivor România, ținută secret

Alexandra Stan, relație cu un alt concurent de la Survivor România, ținută secret
În mediul online se discută intens despre competiția „Survivor România” 2021. Pe rețelele de socializare apar noi informații despre concurenții din emisiune, care creează din ce în ce mai multe controverse.

A ieșit la iveală o idilă între doi concurenți de la „Survivor România” 2021. Rivali în competiție, iubiți în viața de zi cu zi. Cu toate că ea face parte din echipa Faimoșilor, iar el din echipa Războinicilor, se pare că au o relație destul de apropiată. Imaginile care au apărut pe internet i-au dat de gol.

Alexandra Stan și Starlin, rivali sau iubiți?

Alexandra Stan și Starlin au o legătură de care nimeni nu știa până acum. Se pare că cei doi se cunoșteau dinainte să devină concureți la „Survivor România” 2021. Înainte să devină rivali în Republica Dominicană, ei au colaborat pentru un videoclip muzical. 

Celebra cântăreață a lansat piesa „Mami” în urmă cu trei ani. În scenariul videoclipului, Alexandra Stan și Starlin apar îndrăgostiți până peste cap, având „rolul” de cuplu. În scenele tandre, cei doi pare că se iubesc cu adevărat, motive ce dau de înțeles că au o chimie dincolo de platourile de filmare. Videoclipul a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe platforma YouTube și fost apreciat de mai mult de 37.000 de oameni. 

Cine este Războinicul Starlin de la „Survivor România” 2021

Starlin, pe numele său complet Mariano Starlin Belen Medina este de profesie instructor fitness și zumba. Războinicul are 37 de ani și țara lui nativă este chiar cea în care se desfășoară competiția „Survivor România”. El este căsătorit cu o româncă și au împreună o fetiță de cinci ani. 

„Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicană , chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani”, a declarat Starlin.

Ileana Badiu trăiește periculos. Ce hotărâre a luat vedeta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre