Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Arșinel, din nou la spital. Situația este critică pentru celebrul actor

Alexandru Arșinel, din nou la spital. Situația este critică pentru celebrul actor
Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel pare din ce în ce mai precară. Actorul este acum pe mâna medicilor.

În urmă cu doar câteva zile, Alexandru Arșinel a fost din nou internat. Are nevoie permanentă să fie supravegheat de doctori.

Alexandru Arșinel, din nou la spital. Situația este critică pentru celebrul actor

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital. Din păcate, starea lui de sănătate s-a agravat și a fost nevoie urgentă de internare. Actorul a avut iar probleme cardiace și a decis să fie dus la o clinică privată. Sursele spun că e posibil ca vedeta să mai suporte încă o intervenție de montare a unui nou stent, dacă tratamentul nu va da rezultatul dorit.

A obosit foarte mult după ce a mers la un eveniment la Botoșani

Alexandru Arșinel a început să se simtă din ce în ce mai rău după ce a participat la un eveniment la Botoșani. ”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, a mărturisit atunci actorul.

După ce s-a întors acasă, el a fost îngrijit o perioadă de o asistentă medicală angajată de fiul său, Bogdan. Fost director al Teatrului „Constantin Tănase”, în prezent colaborator, Arșinel a suferit de un transplant de rinichi și mai multe intervenţii la coloană. El a mai fost operat în 2017, după ce a suferit un infarct.

Ce avere are actorul

La începutul anului, din declarația de avere a vedetei a reieșit că îi intră în conturi pensia de revoluționar de 33.720 lei, plus 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei, proveniți dintr-o indemnizaţie handicap grad 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă. El mai are o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia dar și trei case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti şi o mașină.

Sursă foto: adevarul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre