Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Ciucu face marele anunț despre divorțul de Alina Soresscu

Alexandru Ciucu face marele anunț despre divorțul de Alina Soresscu
Sătul de tot ce a auzit despre căsnicia lui, Alexandru Ciucu s-a hotărât să vorbească. Ce a spus designerul despre toată situația în care se află.

A fost văzut alături de o blondă misterioasă, de aceea, Alexandru Ciucu vrea să facă lumină. Cine este tânăra?

Alexandru Ciucu a rupt tăcerea: „Nu este adevărat nimic”

O simplă plimbare l-a pus pe Alexandru Ciucu într-o situație delicată. După ce presa a făcut vâlvă, designerul a hotărât să mărturisească tot adevărul. Pentru că a început să fie afectat. Cine este femeia blondă cu care a fost surprins?

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a declarat designerul pentru playtech.ro.

„Este Georgiana, o prietenă de familie”

În altă ordine de idei, el susține că blonda este Georgiana, o prietenă de familie, nu amanta lui, așa cum s-a vehiculat. De asemenea, Ciucu a spus un nu hotărât divorțului de Alina Sorescu. „Nu este adevărat nimic, nu divorțăm.

Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a mai afirmat Ciucu.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine”

Într-un interviu pe un post de televiziune, Alina Sorescu a fost extrem de evazivă, preferând să susțină că nu va face niciodată din propria viață un spectacol.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus răspicat, cântăreața.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre