Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, împăcarea anului? Surpriză totală de Valentine’s Day

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, împăcarea anului? Surpriză totală de Valentine’s Day
După un mariaj de 12 ani, în care au făcut și două fete superbe, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis, în final că nu mai pot forma un cuplu și au ajuns să divorțeze. Nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie din partea lor, mai ales că designerul avea numai vorbe frumoase la adresa partenerei de viață. Dar, de doi ani, de judecă.

Cei doi foști soți se judecă în continuare pentru custodia fiicelor lor, urmând ca în primăvară să aibă o nouă înfățișare în instanță. Până atunci însă s-ar părea că se întâmplă altceva. Lumea vorbește de împăcarea anului, văzând postările de pe rețelele sociale ale celor care formau, până nu de mult, o familie fericită.

Se judecă de doi ani

Designerul Alexandru Ciucu, 47 de ani, și Alina Sorescu, cântăreața și prezentatoarea de 37 de ani, au împreună două fiice, Carolina, de 10 ani și Raisa, de 7 ani. În urma deciziei instanței, părinții au primit custodie comună, fetițele stând, alternativ, câte o săptămână la fiecare dintre părinți, situație cu care artista nu este de acord.

Alina Sorescu luptă în instanță pentru custodia ficelor sale, de doi ani (Sursa foto: Instagram)

„(…) Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară”, a spus artista, la Pro Tv. Procesul durează de doi ani.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu mesaje de împăcare?

De Valentine’s Day însă, Alexandru Ciucu pare că îi transmite un mesaj subtil fostei sale neveste, Alina Sorescu. El a distribuit încă de dimineață, pe rețelele sociale, un clip în care se plimbă de unul singur pe un coridor, și răsfoiește o carte, în timp ce în fundal  se aud versurile pline de subînțeles al piesei Ai fost, cântată de Alina Eremia și Mario Fresh.

„Iubește din nou / Că doar iubirea poate să-ți repare inima / Ai fost acordul meu minor dintr-o piesă de vară / Ai fost răsăritul ascuns după fum de țigară / Și alte cuvinte n-au rost (…)”, se aude în postare.

O posibilă replică a apărut câteva ore mai târziu, postată de Alina Sorescu, la Instagram Story. Artista a pus un colaj cu una din piesele sale de suflet pe fundal: „Te iubesc / Și tu știi / Ai rămas în sufletul meu / Te iubesc / Tu nu știi / Că sufăr mereu (…) Te aștept până când tu mă vei chema / Nu vei regreta”. După aceste postări, toată lumea se întreabă dacă nu urmează cumva împăcarea anului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre