Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia povestește cum s-a cuplat cu Mario Fresh. Andreea Esca n-are ce să mai zică

Alexia povestește cum s-a cuplat cu Mario Fresh. Andreea Esca n-are ce să mai zică
Bat clopote de nuntă! Alexia Eram se pregătește să devină mireasă. Iubitul ei se gândește să o ceară în căsătorie. Cei doi porumbei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și au povestit în cadrul unei emisiuni despre relația lor încă de la începutul acesteia.

Formând un cuplu de peste patru ani, Alexia Eram și Mario Fresh se gândesc să facă pasul următor în relație. Cei doi iau în calcul logodna și nunta. Pe rețelele de socializare s-a zvonit că fiica Andreei Esca ar fi însărcinată, însă, Alexia a declarat recent că nu se pregătește să devină mamă.

Alexia Eram îmbrăcată în alb

La scurt timp după ce Alexia Eram și Mario Fresh au intrat în platoul emisiunii moderată de Cătălin Măruță, acesta le-a spus celor doi: „Mă, știi ce vreau să zic?! Mă bucur mult de tot că, iată, astăzi, Alexia a venit îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o și în weekend, când v-ați căsătorit. Casă de piatră! Să fiți fericiți”.

View this post on Instagram

My 🦁

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

„Mulțumesc, o să apărem iar la ziar”, a reacționat Mario Fresh la gluma prezentatorului de la Pro TV.

Fiica Andreei Esca se gândește la ziua nunții și spune că atunci când se va întâmpla cu adevărat, oamenii nu vor crede deoarece s-a zvonit de nenumărate ori că cei doi și-au unit destinele.

„Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a spus Alexia Eram, care are doar 20 de ani.

Întrebat despre ziua în care îi va oferi inelul de logodnă, cântărețul de 21 de ani a mărturisit: „Se va întâmpla, stați liniștiți. I-am zis că vreau să fie ceva foarte special”. Iar partenera lui a completat imediat: „Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”.

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia a povestit în urmă cu aproape un an cum a ajuns să-l cunoască pe cântărețul Mario Fresh. În timpul declarațiilor, vedeta a dezvăluit că îl plăcea mult ca artist, iar mama sa și Antonia au contribuit mult ca ei doi să se cunoască.

View this post on Instagram

cap❤️

A post shared by MARIO FRESH (@goldenboymario) on

„În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la «lansare» și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a spus Alexia Eram într-un interviu acordat propriei mame, Andreea Esca.

Iubita lui Brad Pitt, într-o ședință foto pentru bikini turcoaz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre