Simona Ionescu / Redactor Șef

Alianță devastatoare. Iulia Albu reaprinde scandalul cu Adelina Pestrițu, iar Ruby îl atacă pe Liviu Vârciu. Replici tăioase

Alianță devastatoare. Iulia Albu reaprinde scandalul cu Adelina Pestrițu, iar Ruby îl atacă pe Liviu Vârciu. Replici tăioase
Iulia Albu nu uită și nu iartă! Dovadă fiind faptul că a reînceput să arunce săgeți către Adelina Pestrițu, cele două purtând un război dur în mediul online în urmă cu mai mult timp. Deși lucrurile păreau tranșate și încheiate, stilista a scos iar armele și a făcut-o praf pe brunetă. În război s-a băgat și Ruby, care are de dus o vendetă împotriva fostului soț al Adelinei, Liviu Vârciu.

Iulia Albu și Ruby versus Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu. Da, războiul e pe cale să reîceapă.

Cele două, Iulia și Ruby, s-au aliat împotriva foștilor soți după ce aceștia au avut comentarii nepotrivite la adresa lor – aceasta pare a fi povestea, pe scurt.

Zilele acestea, Iulia a postat pe Instagram un video în care ea, prezentă la emisiunea moderată de Liviu Vârciu, îi dă acestuia o replică devastatoare. Liviu a încercat să facă o glumă răutăcioasă la adresa divei, însă Iulia i-a întors-o „cu mare stil”.

Liviu Vârciu a întrebat-o dacă mai are găină și dacă are coteț.

„Nu mai am găina, dar am auzit că ai avut o iubită care cotcodăcește!”, i-a dat replică Iulia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Scandalul Iulia Albu versus Adelina Pestrițu, plin de picanterii

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Pestrițu a caracterizat-o pe Iulia Albu spunând „cotcodac”, călcând-o „pe trenă” pe Iulia Albu. Astfel că stilista nu a stat cu mâinile în sân, ba chiar a scos artileria grea.

„Am ajuns aici. În punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care a putut doar 3,60 la BAC la limba română, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a scris Iulia Albu la secțiunea Stories de pe Instagram.

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară cinci ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriile declarații.

Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este… ca deocamdată, încă, este”, a mai transmis Iulia Albu în mediul online.

Supărarea dintre Ruby și Liviu Vârciu, plecată de la sprâncene?

Liviu Vârciu a apostrofat-o și pe Ruby în cadrul aceleasi emisiuni, făcând glume legate de sprâncenele ei „stufoase”.

La clipul postat de Iulia Albu, Ruby a avut următoarea replică:
rubyishot: Eu am oute! 😂😂 ma dor!💔

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre