Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu s-a topit pe picioare după divorț. Se luptă ca o leoaică și are planuri mari de viitor

Alina Sorescu s-a topit pe picioare după divorț. Se luptă ca o leoaică și are planuri mari de viitor
După 12 ani de căsnicie, n-a fost deloc plăcut pentru Alina Sorescu să se trezească singură. Dar e o femeie puternică, care va trece peste această perioadă.

De câteva luni, Alina Sorescu e și mamă și tată pentru cele două fetițe, iar acest lucru a început să se vadă pe chipul ei.

Alina Sorescu s-a topit pe picioare după divorț. Se luptă ca o leoaică și are planuri mari de viitor

Frumoasa cântăreață nu lasă să se vadă durerea pe care a strâns-o în suflet, dar a slăbit foarte mult, fără să țină nici cea mai mică cură de slăbire. În această vară a reușit însă să se relaxeze puțin. A fost cu fetele la munte, apoi micuțele s-au bucurat de mare, sub stricta supraveghere a mamei care nu stă la soare, pentru că, așa cum a declarat „are pielea deschisă la culoare și se arde”.

Asta nu înseamnă că trupul ei perfect în costum de baie nu a fost admirat. „Am slăbit cam cinci kilograme, fără nicio dietă”, a mărturisit artista pentru Impact.

Colaborare valoroasă cu Edward Sanda

După multă vreme în care s-a ocupat doar de școala de muzică, Alina Sorescu a lansat o piesă inspirată din viața ei, intitulată sugestiv „Tot ce-a fost a fost”, care a prins foarte bine la public. „Edward Sanda a compus melodia și mi s-a potrivit. Am filmat videoclipul pe malul marii la Corbu, timp de o zi, începând de la 4 dimineața, pentru a prinde răsăritul, în patru locuri diferite și am în fiecare câte o schimbare de look. Am avut probleme cu vântul, care ne zbura echipamentele și hainele”, s-a destăinuit blonda.

Se pregătește pentru concertul de la Sala Palatului

Pe 24 septembrie, Alina va avea un concert la Sala Palatului, așa că e pe ultima sută de metri cu pregătirile. „E o perioadă foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii Picii lu Soreasca, am avut multe concerte chiar acum recent în luna iunie și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului.

Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup, iar invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi. Am încheiat încă un sezon de emisiuni Vorbește corect la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.

Sunt vocea unui canal de youtube de animații pentru copii și tot pe youtube sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre