Simona Ionescu / Redactor Șef

Altă bombă! Iubita lui Brad Pitt are un copil cu soțul de 68 de ani

Altă bombă! Iubita lui Brad Pitt are un copil cu soțul de 68 de ani
După ce s-a aflat că manechinul Nicole Poturalski este căsătorită cu patronul unui restaurant din Berlin, iată că presa spaniolă vine cu o altă informație bombă. Tânăra de 27 de ani este și mamă.

Pentru Brad Pitt, tată a trei copii adoptați în mariajul cu Angelina Jolie, nu poate conta foarte tare că iubita lui are un copil cu soțul său în vârstă de 68 de ani. Iubirea primează în momentul de față, iar soțul german – scrie presa occidentală – înțelege escapada nevestei sale.

Site-ul spaniol elmundo.es vine cu o altă dezvăluire bombă. În urmă cu câteva zile, publicația a dezvăluit că Nicole Poturalski are împreună cu soțul său Roland Mary un copil în vârstă de 7 ani. Despre soțul ei, Nicole a spus prietenelor că „e un tip foarte filosofic, a fost însurat de mai multe ori și are 5 copii. Nu e interesat de lucruri negative și gelozie”.

Așa se explică relația fără scandal a celor doi, în contextul dat. O altă sursă a declarat pentru Daily Mail: „Sunt încă căsătoriți, dar ai putea descrie relația lor ca fiind o căsătorie deschisă”.

Jurnaliștii spanioli de la elmundo.es informează că Nicole Porturalski, nemțoaică cu origini poloneze, a fost descoperită de o agenție pentru manechine la vârsta de 13 ani, când a petrecut câteva zile la Disneyland din Paris. Acum lucrează pentru trei agenții mari.  Vorbește cinci limbi și este pasionată de artă.

Istoria relației cu Brad Pitt

Nicole Poturalski este măritată și l-ar fi întâlnit pe Brad Pitt la restaurantul soțului ei, pentru prima oară în 2009, când era proaspăt căsătorită cu patronul Roland Mary. Așa cum retetesivedete.ro a realatat într-un articol anterior, Pitt s-a întors la restaurantul din centrul orașului după 10 ani, în august anul trecut, când promova cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, Once Upon A Time in Hollywood, alături de legendarul Leonardo Di Caprio (foto) și Margot Robbie. Atunci i s-a făcut cunoștință din nou cu Nicol, devenită acum femeie în toată firea și un manechin apreciat și cunoscut și în afara Gemaniei. Surse apropiate tinerei de 27 de ani au susținut că ea „i-a dat numărul (n.r. de telefon)”, după ce li s-a făcut cunoștință apoi „s-a conectat cu Brad în timp ce ea era în LA pentru muncă”.

Celebrul actor și Nicole Poturalski sunt acum un cuplu îndrăgostit care a fost văzut petrecând o mică vacanță la Chateau Miraval, în sudul Franței. Mai apoi, Brad Pitt a fost văzut plecând din Franța fără iubita Nicole Poturalski. Brad a fost reperat, la sfârștul lunii august, pe aeroportul Le Bourget din Paris.

Cutremurător. Mărturia soției lui Robin Williams despre „monstrul” care-l urmărea cu luni înainte să moară

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre