Simona Ionescu / Redactor Șef

Alte voci vin cu noutăți despre cuplul Reghecampf-Prodan. Lucrurile stau rău

Alte voci vin cu noutăți despre cuplul Reghecampf-Prodan. Lucrurile stau rău
Cu doar două săptămâni în urmă, Anamaria Prodan recunoștea că are probleme în căsnicie. Se pare că divorțul nu mai poate fi oprit.

Anamaria Prodan pare că e într-o situație fără ieșire. După ce surse din lumea sportului n-au spus că tot scandalul a fost pentru a o îndepărta pe impresară din „lumea bărbaților” din fotbal, lucrurile legat de divorț par să se complice.  Impresara încearcă să-și păstreze căsnicia, însă Reghe nu mai vrea să stea în această relație.

Alte voci vin cu noutăți despre cuplul Reghecampf-Prodan. Lucrurile stau rău

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mari probleme. Dacă Anamaria Prodan tot crede că bărbatul ei trece printr-o criză și se va întoarce acasă, sursele spun că situația e mult mai gravă decât atât. Pentru că Laurențiu Reghecampf nu mai vrea sub nici o formă să trăiască sub același acoperiș cu sexi impresara.

Potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, antrenorul ar fi plecat de acasă acum o jumătate de an, fără să-și ia nici un lucru. Se aude că nu femeile ar fi fost motivul despărțirii, ci pur și simplu nu mai era fericit cu Anamaria. Dar, susțin sursele, problemele în căsnicia lor ar fi început acum doi ani. De atunci, și-au tot dat șanse unul altuia, dar se pare că finalul se apropie cu pași repezi.

Reghe vrea libertate cu orice preț

Prieteni apropiați familiei Reghecamp susțin că bărbatul vrea cu orice preț divorțul, ba chiar i-ar fi dat Anamariei un ultimatum. E vorba de o lună în care ea să intenteze divorțul la notar. Dacă nu, se pare că el va muta procesul în instanță. Totodată, sursele spun că i-ar fi făcut soției sale și o propunere șocantă.

Pentru că nu vrea scandal, este dispus să lase tot ce are pe numele copiilor și ar vrea ca el și fosta soție să rămână prieteni, de dragul vremurilor frumoase petrecute împreună. Numai că Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de așa ceva, ea susținând cu tărie că Reghe este „soarele” familiei, de care ea nu va divorța niciodată.

E mai mult decât clar că telenovela cuplului va continua și vom vedea care va fi finalul. Cert este că, până acum, Laurențiu Reghecampf, noul antrenor de la Craiova, nu a avut nicio intervenție publică legată de starea căsniciei lui, despre care presa scrie de o lună.

Sursă foto: as.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre