Simona Ionescu / Redactor Șef

Amanta lui Reghe lovește cu mantă! Fenta prin care anunță Corina sarcina o va uimi pe Anamaria Prodan

Amanta lui Reghe lovește cu mantă! Fenta prin care anunță Corina sarcina o va uimi pe Anamaria Prodan
Și-a găsit Anamaria Prodan nașul? Se pare că da. Sau, cel puțin, „competiția” e dură. Amanta lui Reghecampf, Corina Caciuc, a făcut o mișcare isteață, confirmând oficial cele mai negre gânduri ale Prodancei.

Anamaria Prodan a susținut până recent că amanta soțului ei nu are cum să fie gravidă, că e doar o invenție a presei. Impresara nu a acceptat nici în ruptul capului că Laurențiu Reghecampf a fost în stare nu doar să o înșele, dar să și facă un copil cu alta. Sau cel puțin ăsta e rolul pe care-l joacă.

Iată că astăzi cel mai negru scenariu s-a confirmat, chiar din gura Corinei.

Printr-o mișcare isteață, în care a pretins că dorește să infirme verdicitatea conturilor care îi poartă numele pe rețelele sociale, Corina a lansat bomba.

Într-o declarație oferită în exclusivitate publicației CANCAN.ro, iubita lui Reghe a spus că nu dorește să fie un subiect de presă, dar a alimentat telenovela cu declarații despre sarcină:

Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Cei care i-au făcut conturi false, amenințați cu instanța

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea, a declarat Corina Caciuc pentru Cancan.ro

Anamaria Prodan a transmis luni un comunicat de presă ambiguu

Impresara a comunicat presei, într-un lung mesaj, că își iartă soțul și că acesta e conștient de greșeala pe care a făcut-o. Exprimarea soției lui Reghe nu este una clară, concisă, iar declarația se finalizează în „NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului (sic!)”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre