Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Bodea, interpreta personajului principal din serialul “Lia”, a povestit cum a fost bătută în Rusia. Amintirile dureroase nu s-au șters nici acum

Ana Bodea, interpreta personajului principal din serialul “Lia”, a povestit cum a fost bătută în Rusia. Amintirile dureroase nu s-au șters nici acum
Marea ei pasiune a fost baletul și a făcut toate sacrificiile pentru a reuși să demonstreze întregii lumi cât de mult talent a primit de la Dumnezeu.

Fostă balerină, Ana Bodea a absolvit Şcoala de Balet a Teatrului Balşoi din Moscova, dar ce a suportat acolo, e greu de descris în cuvinte. Frumoasa actriță susține că a fost obligată să învețe rusa, pentru că nimeni nu vroia să vorbească cu ea în engleză.

Au aruncat cu scaune în ea

În plus, artista spune că orice mișcare greșită pe care o făcea la balet o costa enorm. De la pumni și picioare, până la scaune aruncate în ea, a suportat totul, de dragul artei. Dar cel mai mult au durut-o cuvintele grele care i se adresau. Și asta pentru că rușii nu au suportat ca o străină să vină să le ia locul și, în plus, să fie și mai bună din punct de vedere profesional. În final, a înțeles că nu poate face balet așa cum își dorește și a ales actoria.

Pasionată de muzică, Ana a învățat singură să cânte la pian și o face foarte bine. Recent, a început să ia și lecții de canto, pentru că își dorește să facă o carieră și în muzică.

Personajul Lia este o provocare

Ana spune că adoră personajul pe care îl interpretează pentru că seamănă foarte mult cu ea, dar este, totodată, o mare provocare. „Personajul pe care îl interpretez, Lia Călin, este, în primul rând, o tânără puternică, ambiţioasă, care a trecut prin multe încercări. Cel mai important pentru mine a fost faptul că atât doamna Ruxandra Ion, cât și scenariștii, au venit cu ideea de a crea o punte între mine și Lia, aducând în povestea ei multe situații prin care am trecut și eu.

“Toate aceste încercări îmi reamintesc cât de frumos si interesant este drumul pe care mi l-am ales”

Pentru mine, deși am fost obișnuită de mică să stau zile întregi la repetiții, acest proiect reprezintă o mare provocare, mai ales că un astfel de personaj trece printr-o gamă largă de trăiri şi sentimente. Fiind la începutul carierei mele de actriță, uneori simt că este dificil să mă transpun în toate situațiile prin care trece Lia.

 

Mai ales că sunt ipostaze prin care majoritatea oamenilor nu au trecut niciodată. În același timp, toate aceste încercări îmi reamintesc cât de frumos si interesant este drumul pe care mi l-am ales şi sunt recunoscătoare că am ocazia să fac parte din acest proiect!”, a spus frumoasa actriță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre