Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a ajuns în fața procurorilor DNA. E vorba de Dosarul Rapid 

Anamaria Prodan a ajuns în fața procurorilor DNA. E vorba de Dosarul Rapid 
După întreg scandalul separării de soțul ei, nimeni nu se gândea că impresara va ajunge aici. Inevitabilul s-a produs marți.

Anamaria Prodan a ajuns în fața procurorilor DNA, marți, 13 iulie. Potrivit avocatului acesteia, ea a fost audiată la DNA în calitate de martor. Este vorba de un dosar care a fost deschis în 2016.

„Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era o chestiune cu alte persoane, posibili acționari sau nu de la clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă. Este un veritabil martor. Atât și nimic mai mult”, a declarat avocatul impresarei.

Anamaria Prodan a ajuns în fața procurorilor DNA

Și impresara a oferit lămuriri cu privire la cele întâmplate. Ea le-a spus jurnaliștilor de ce a fost chemată de procurori. „Este ceva legat de Rapid, un dosar vechi, o chestie oarecum normală, dacă se instrumentează un caz și ai participat la un transfer sau o discuție, să fii chemat ca martor”, a afirmat Anamaria Prodan, în fața sediului DNA, după ce a fost audiată aproximativ o oră și jumătate.

Amintim că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încercat să intermedieze, în anul 2009, vânzarea clubului Rapid.  La momentul respectiv, giuleștenii erau patronați de George Copos, iar cel interesat să cumpere era omul de afaceri Lutz Stache. Afacerea a fost un eșec memorabil. În final, George Copos s-a răzgândit, culmea, după ce acesta a anunțat semnarea unui precontract, în urma negocierilor.

Articol în curs de actualizare.

Sursa foto: Instagram

Bodyguarzii cu care s-a certat Fulgy la cazino au pufnit în râs când au aflat ce nume are „viteazul” în acte

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre