Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a dat-o în bară. E mai săracă cu 500.000 de euro. De unde vine paguba

Anamaria Prodan a dat-o în bară. E mai săracă cu 500.000 de euro. De unde vine paguba
În plin proces de divorț, Anamaria Prodan a vrut să se distreze puțin și, alături de cel mai bun prieten, Cătălin Botezatu, a plecat în Abu Dhabi.

Ultima afacere a Anamariei Prodan nu a fost deloc una bună. Impresara a rămas fără o sumă considerabilă de bani, dar s-a învârtit printre VIP-urile planetei.

Anamaria Prodan, mai săracă cu 500.000 de euro. De unde vine paguba

Unul dintre cei mai de succes agenți ai fotbalului românesc, Anamaria Prodan, n-a putut să reziste și a plecat alături de buni prieteni, printre care și Cătălin Botezatu, la un eveniment grandios din Emiratele Arabe Unite. E vorba de Circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, unde a urmărit cursa de Formula 1.

Potrivit informațiilor oferite de Realitatea Sportivă, Anamaria Prodan nu a stat degeaba și a pariat și o sumă foarte mare de bani pe victoria lui Lewis Hamilton. Acesta era cu 11 secunde înainte lui Max Verstappen cu șase tururi înainte de final. Când nimeni nu s-a așteptat, un accident în care a fost implicat Nicholas Latifi i-a oferit pilotului olandez șansa unui ultim tur bară la bară cu rivalul său britanic. Așa cum era de așteptat,  Verstappen a profitat de ocazie și l-a depășit pe Hamilton.

Mercedes a depus deja două contestații

Merdeces, al cărei pilot este Lewis Hamilton, nu a fost deloc bucuros de ce s-a întâmplat și a contestat rezultatul cursei. Ca atare, au fost depuse două contestații privind modul în care Verstappen a reușit să obțină avantaj în faţa lui Hamilton în ultimul tur.

Anamaria, patron de club din Liga 1

Pe de altă parte, Anamaria Prodan și-a împlinit un vis și a devenit patron de club. Ea a mai fost implicată la două echipe din Liga 1, e vorba de U Cluj și AFC Hermannstadt, dar s-a retras după ce au avut loc mai multe neînțelegeri. Cu doar câteva zile în urmă, ea a devenit finanțator al clubului Academica Clinceni. Întrucât este agent de vânzări și s-ar crea un conflict de interese, blonda nu va fi în mod oficial și conducător la Academica Clinceni.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre