Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a intrat în partidul unui vechi prieten. „A fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf”

Anamaria Prodan a intrat în partidul unui vechi prieten. „A fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf”
Anamaria Prodan iese la război și vrea să lupte pentru drepturile femeilor în România.

Fiica Ionelei Prodan a pus piciorul în prag și vrea să se remarce în politică. Nimeni nu o poate face să se răzgândească.

Anamaria Prodan vrea tot mai mult. A intrat în partidul unui vechi prieten. „A fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf”

Anamaria Prodan s-a înscris în Alianța Pentru Patrie, partidul lui Codrin Ștefănescu, un personaj pe care îl știe de ani buni și care i-a fost mereu alături când a avut o problemă. Ea și-a anunțat fanii despre ce vrea să facă cu viața ei într-o scrisoare pe contul de socializare, în care a vorbit, ca de fiecare dată, despre momentele grele prin care a trecut în căsnicia cu Reghecampf. Acesta este și motivul pentru care vrea să schimbe felul în care femeile sunt tratate în România.

„Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul…”

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât.

„Altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate”

Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.  Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

„Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață”

Anamaria a vorbit despre sufletul frânt al femeilor care sunt obligate să suporte amenințări, abuzuri de frica bărbatului, rămănând cu sechele pe viață și i-a mulțumit lui Codrin Ștefănescu pentru ajutorul pe care i-a dat. „(…) Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin de rușine, de teamă, de educația venită din familie?

Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas. (…) Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P.

Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a încheiat Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre