Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate în ultima perioadă. Foto

Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate în ultima perioadă. Foto
De când au început problemele Anamariei Prodan, afacerista a suferit mari schimbări și pare că se topește pe picioare.

S-a consumat enorm în ultima perioadă, iar acest lucru a început să se vadă din ce în ce mai mult pe fața Anamariei Prodan.

Prezentă la lansarea filmului Haita de acțiune, Anamaria Prodan i-a șocat pe cei prezenți atunci când a apărut. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a ales să poarte un costum ciclame, dar s-a văzut că a slăbit foarte mult și s-a tras la față. Vedeta spune că a dat jos aproape zece kilograme, iar acest lucru se datorează divorțului.

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. Uite ce face divorțul din om! M-am consumat, dar bine că a trecut acum!”, a declarat impresara.

Nu vrea să-și arate iubitul

Deși spune că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, care o face să se simtă iubită, totuși Anamaria Prodan nu vrea să-l mai arate lumii, pentru că vrea să-și trăiască liniștită povestea de iubire. „Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău!”, a spus impresara pentru Click.

Nu e mulțumită cu decizia judecătorilor

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat din culpă comună și nu exclusivă, așa cum ar fi dorit femeia de afaceri. Pensia alimentară stabilită pentru Bebeto se ridică la 1600 de euro, adică 1/6 din veniturile sale salariale, dar sursele spun că vedeta nu a fost mulțumită și ar fi cerut rejudecarea divorțului.

„Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

„El a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze”

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre