Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan își încalcă și ultimul jurământ față de Reghecampf. „Crede-mă, săptămâna viitoare…”

Anamaria Prodan își încalcă și ultimul jurământ față de Reghecampf. „Crede-mă, săptămâna viitoare…”
Lanțul de iubire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu doar că s-a rupt, dar a și ruginit. Cei doi au ajuns la capătul drumului.

După 13 ani de iubire în care a respirat doar pentru Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan vrea cât mai repede divorțul. S-a săturat de minciuni.

Anamaria Prodan a luat decizia finală. Adio amintiri cu Reghecampf. „Crede-mă, săptămâna viitoare…”

În timp ce antrenorul Craiovei a declarat la Denise Rifai în emisiune că nu-și va șterge tatuajul cu fosta soție, Anamaria Prodan vrea să uite definitive că acesta a existat în viața ei. Drept dovadă, a hotărât să modifice tatuajul cu fostul partener cât mai repede posibil. Așa că în locul unde e chipul lui Reghe o să apară un trandafir.

„Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun?”

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf

„La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui. Se cam joacă cu focul, pentru că dacă îl dă Alexa în judecată muncește să îi dea bani lui Dan. (…) Nu înțeleg cum nu știe cine a înșelat și cum nu a înșelat. Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun? Când s-a întâmplat cu alte domnișoare de prin oraș.

El nici măcar nu a vorbit în viața lui despre divorț cu mine. Cum a greșit el dându-mi speranță că ne împăcăm? Pai dovadă sunt mesajele pe care le trimitea amantei, în timp ce era în America cu mine. Îl certa și îl înjura că e în America cu familia…”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Reghe a divorțat din cauza episodului cu Alexa

Pe de altă parte, antrenorul Craiovei susține că nu ar fi divorțat dacă nu exista acel episod între fosta soție și Dan Alexa. Chiar dacă nu are nici o dovadă că între cei doi a fost vreo relație de iubire.

„Nu (n.r. – nu ar mai fi divorţat dacă nu era acel incident dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru.

În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. N-am putut să îi spun lui, bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre