Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan își șochează cunoscuții din ce în ce mai mult. Și-a ales sicriul și a dormit în dric. Iată și motivul

Anamaria Prodan își șochează cunoscuții din ce în ce mai mult. Și-a ales sicriul și a dormit în dric. Iată și motivul
La doar 50 de ani, Anamaria Prodan se gândește la momentul când va pleca în lumea celor drepți.

Vedeta spune că a început să-și planifice cât mai în detaliu înmormântarea. Cum toată viața i-a plăcut luxul, așa vrea să fie și trecerea pe cealaltă lume.

Cu puțin timp în urmă, așa cum am mai scris, Anamaria Prodan și prietena sa, Gabriela Lucuțar au devenit partenere într-o firmă de pompe funebre. A fost achiziționată pentru suma de 100.000 de euro și o limuzină de fițe care, pentru câteva mii de euro, va fi putea fi folosită și pentru înmormântări, dar și pentru petreceri.

Zilele trecute, Anamaria Prodan,, care se întorcea de la un drum lung, s-a gândit să se odihnească pentru câteva ore în… dric. Mai mult, blonda și-a șocat cunoscuții declarând că și-a ales deja și sicriul.

Anamaria Prodan și-a cumpărat limuzină de lux pentru firma de pompe funebre

„Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii, și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții”

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții.

„Am dormit în dric două ore”

Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore. Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal.

Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm. Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(…) Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați”, a mai spus Anamaria Prodan în podcastul „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre