Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan l-a surprins cu o serenadă pe iubitul boxer. A avut motiv să o facă

Anamaria Prodan l-a surprins cu o serenadă pe iubitul boxer. A avut motiv să o facă
Anamaria Prodan și boxerul Ronald Gavril, trăiesc asumat o poveste de dragoste care demonstrează că îți poți întâlni sufletul pereche la orice vârstă, dar și că aceasta e doar un număr.

Între iubiți sunt 14 ani diferență. Femeie experimentată, care știe exact ce are nevoie bărbatul de lângă ea, Anamaria Prodan a inversat rolurile și l-a surprins pe iubitul ei boxer cu o serenadă, de ziua lui. Și cu alte surprize. Impresara a dezvăluit că a evadat împreună cu Ronald Gavril „în lume”.

A postat mai multe clipuri în care și-a arătat dragostea. „Tu faci ca lumea mea să fie completă”, i-a transmis Prodanca. Apoi a dezvăluit unde se aflau. Au luat masa la un restaurant de fițe, la înălțime, în Santa Monica, California. Aici, vedeta a avut grijă să îi facă o surpriză de proporții iubitului ei.

Anamaria Prodan l-a surprins cu o serenadă pe iubitul boxer

Ronald Gavril este un boxer român cu 14 ani mai tânăr decât iubita lui celebră. Băcăuan prin naștere, pugilistul trăiește în Las Vegas, SUA. El a împlinit 38 de ani și a primit tort cu artificii. Însă, până la momentul tortului servit la restaurant, unde Anamaria Prodan i-a organizat o cină cu familia și prietenii apropiați, ea a inversat rolurile și l-a surprins cu o serenadă.

L-a găsit pe cântărețul Vali Doagă și l-a pus să cânte. A ieșit o serenadă pe cinste, la chitară, cu versuri dedicate lui Gavril. Așa cum cere tradiția serenadelor, nici Anamaria nu a fost uitată în text.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, pregătiți să treacă la nivelul următor

Fiicele impresarei au  fost alături de mama lor la aniversarea iubitului mai tânăr. Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt împreună de luni bune și pare că vor duce relația la un nivel nou în curând. Ei eu deja afaceri împreună, iar impresara se implică trup și suflet în conturarea imaginii de vedetă a sportivului  care, de-a lungul carierei sportive, a bifat performanțe notabile.

Bunăoară, au deschis împreună o firmă care are ca profil de activitate organizarea de evenimente de anvergură, sportive și nu numai. Deja au lansat afacerea cu o gală a boxului, la Craiova, primăvara aceasta.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre