Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghecampf de anul nou. Copiii i-au blocat numărul de telefon

Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghecampf de anul nou. Copiii i-au blocat numărul de telefon
În doar câteva luni, viața Anamariei Prodan s-a schimbat radical. Vedeta a intrat în noul an liniștită și cu multă speranță în suflet.

Anamaria Prodan a trecut prin momente grele cu Laurențiu Reghecampf. Ce a putut povesti vedeta, e într-adevăr șocant.

Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghecampf de anul nou. Copiii i-au blocat numărul de telefon

După ani buni de stres, Anamaria Prodan are primul Revelion în liniște. Este pentru prima dată când vedeta a povestit ce s-a întâmplat anul trecut la trecerea dintre ani, când antrenorul Craiovei a fost prins cu amanta. Anamaria spune că cel pe care l-a crezut soarele ei mințea că e în discuți cu prinți ca să-și caute echipa de fotbal pe care și-o dorea, dar se ascundea prin case achiziționate pentru rudele amantei.

„Lua copilul în brațe și plângea că a greșit”

,,Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei si ne mințea pe toți că este în discuții la prinți si sheick acasă să-si caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei si se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea ca este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce …

Vă dați seama ce bărbat decent. Si ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul in brațe si plângea că a greșit. Că l-a avut la mână si ca a șters tot din telefonul amantei si din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei.

Acum înțeleg ce avea cu el amanta. Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le steargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș in fata garnizoanei dacă nu venea știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele “, a declarat Ana Maria Prodan pentru Spynews.

„Reghe va da înapoi tot ce a sustras familiei”

Pentru că e o femeie cu educație aleasă, fiica Ionelei Prodan i-a transmis gânduri bune fostului soț și amantei, însă a precizat că Reghecampf va da înapoi tot ce a furat. Iar Corina va trebui să dovedească de unde a avut bani să achiziționeze tot ce are. În ceea ce îi privește pe copii, aceștia nu mai vor să audă de Reghe și, în consecință, i-au blocat numărul de telefon.

,,Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui si amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd ca are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui ii plac copiii, dar uită de ei. (…) El săracul stă cum îl așezi ca sa nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața si existența. (…) De noi, familia Prodan, nu s-au auzit așa discuții. Pariuri. Prostituție. Beții. Nenorociri. Pești. Etc. (…) Deci este perfect că Reghe s-a eliminat singur.

„Este jenant să te râdă copiii tăi și să facă glume pe seama ta”

Educația copiilor mei este cea pe care am primit-o de la mama mea. Perfectă. Nu am să cobor vreodată în viața mea după Reghecampf nici măcar să-l salvez de unde a căzut! Fiecare cum își așterne așa doarme. Este jenant să te râdă copiii tai si sa facă glume pe seama ta, să-ți blocheze numărul si să uite că ai existat.

Mă lupt cu cel mic căci chiar si așa de jos cum a căzut tatal lui trebuie respectat, căci i-a dat viață. De restul se ocupa avocații. Reghe va da înapoi tot ce a sustras familiei. Amanta va face dovada si ea si familia de unde au avut bani să-si cumpere tot ce au astăzi. (…) ”, a povestit impresara.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre