Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan o întărâtă pe Corina Caciuc. Declarație de iubire voalată pentru Reghecampf

Anamaria Prodan o întărâtă pe Corina Caciuc. Declarație de iubire voalată pentru Reghecampf
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, în timp ce protagoniștii nu contenesc să își arunce diverse vorbe în public.

Anamaria Prodan așteaptă să termine divorțul de Reghecampf ca să poată fi cu adevărat fericită. Ea a dezvăluit că e îndrăgostită, chiar dacă a impus o serie de reguli în actuala relație, după cum a mărturisit în podcast-ul „Fiţă cu Adiţă”. „E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, s-a destăinuit vedeta.

Indiferent cum va avansa relația cu actualul ei iubit, Anamaria Prodan ține să reamintească lumii că ea pune pe primul loc familia și copiii. Iar când se referă la copii, îi ia în calcul pe toți. Adică pe fetele ei cele mari, din relația cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Sarah Dumitrescu, 22 de ani, Rebecca Dumitrescu, 23 de ani, pe fiul ei cu Laurențiu Reghecampf, Laurențiu junior, în vârstă de 14 ani, dar și pe fiul cel mare al antrenorului de la Universitatea Craiova, Luca, de 21 de ani.

Anamaria Prodan, declarație șoc

Impresara  a postat o fotografie în care apare înconjurată de cei patru copii. Mesajul adăugat imaginii este de-a dreptul emoționant.

„Familia aceasta va sta unită forever fără să se încline nici măcar un milimetru atunci când niște rafale de vântuleț cred că suflă puternic! Mi-am crescut copiii demni, puternici și drepți ca brazii! Renasc din propria cenușă mult mai puternici și oricând își vor ridica tatăl de la pământ și nu vor permite nimănui să râdă și să facă glume pe seama lui!” – e mesajul Anamariei Prodan, dovedind astfel că și ea mai are sentimente bune pentru antrenor.

Amintim că până să ajungă la divorț, Anamaria Prodan a avut mai multe apariții publice în care a ținut să îi amintească viitorului fost soț cât de importantă este familia și că este într-o mare eroare în noua sa relație.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre