Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan se distrează la Predeal. Priviți cum arată un mic dejun de divă. Foto

Anamaria Prodan se distrează la Predeal. Priviți cum arată un mic dejun de divă. Foto
În plin proces de divorț, Anamaria Prodan vrea să se relaxeze. Vedeta și-a luat prietenii și au plecat la Predeal.

Anamaria Prodan are nevoie de liniște, așa că a vrut să uite de tot și toate și a ajuns la Predeal.

Anamaria Prodan se distrează la Predeal. Priviți cum arată un mic dejun de divă. Foto

Frumoasa afaceristă s-a cazat într-un hotel de lux unde are tot ce-i poftește inima. Anamaria n-a putut să reziste și a postat cum i-a micul dejun în buza piscinei. Ca să vadă toată lumea cum trăiește o divă. „Dimineața perfectă într-o locație de vis. Mic dejun special cum doar aici poți descoperi, într-un cadru feeric, în piscina exterioară încălzită”, a fost mesajul afaceristei.

I-a înnebunit pe fani cu trupul perfect

Dar Anamaria n-a ratat nici de data asta să-și arate trupul bine lucrat, așa că și-a pus un costum de baie negru și s-a bălăcit în jacuzzi, alături de o bună prietenă, fetele distrându-se ca și cum ar fi fost niște adolescente.

Gânduri mai bune pentru Reghecampf?

Cu puțin timp în urmă, Anamaria a postat un alt mesaj legat de Reghecampf, din care reiese că ar vrea să scape de trecut pentru totdeauna și să-și vadă de viață așa cum scrie la carte. Trebuie sa înțelegem că atunci când ceva s-a terminat … s-a terminat ! Trebuie lăsat să dispară de lângă noi, pentru a face loc noului.

Trebuie să îndepărtăm Raul cât de repede putem! Cel ce dispare, pleacă spre o altă orbită și noi rămânem pe orbita pe care stăm drepți și trăim frumos. Este posibil ca orbitele uneori să se intersecteze, dar foarte rar și nu pentru mult timp! Priviți în viitor și nu încercați să aduceți trecutul în prezent, căci veți acumula multă suferință.

Construiți un viitor superb, plin de bucurie și împliniri! Cel ce dispare pe altă orbită nu este vrednic să vă stea alături și nu este demn să rămână în lumea dumneavoastră! Sufletele neevoluate cad sau se întorc de unde-s luate. Vă urez multă fericire și dragoste, au fost cuvintele afaceristei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre