Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan se joacă cu autoritățile ca să-l pună pe butuci pe Reghecampf. A primit amendă

Anamaria Prodan se joacă cu autoritățile ca să-l pună pe butuci pe Reghecampf. A primit amendă
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e în toi. Cei doi nu se mai opresc din a-și face probleme unul altuia.

Anamaria Prodan nu mai vrea să negocieze nimic cu Reghecampf și le demonstrează tuturor cine este ea.

Anamaria Prodan se joacă cu autoritățile ca să-l pună pe butuci pe Reghecampf. A primit amendă

E război între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vineri, 15 aprilie, a avut loc o nouă înfățișare în baza Ordonanței președințiale pe care Laurențiu Reghecampf a făcut-o legat de custodia lui Bebeto. Dar impresara nu le-a permis vizita celor de la autoritatea tutelară. Așa că judecătorii au dat o nouă amânare. În plus, vedeta a primit și o amendă de 500 de lei.

Dacă nu va permite iar vizita, va fi amendată cu maximum

Avocatul lui Reghecampf, Adrian Căvescu a explicat pentru Click care este această poveste și ce urmează să pățească impresara dacă nu vorbi cu cei de la autoritatea tutelară. „Azi a fost procesul pentru Ordonanța președințială pentru programul minorului. Aceste procese nu apar pe portal, sunt ținute la secret pentru a fi protejat minorul.

S-a discutat stabilirea unui program de vizitare a minorului în condițiile în care lui Laurențiu Reghecampf nu i s-a permis constant să-și vadă copilul. Ei au provocat o amânare pentru că, dimineață, doamna Anamaria Prodan nu a permis vizita autorității tutelare.

A fost amendată cu 500 lei și i s-a pus în vedere că se va efectua, din nou, vizita. Dacă nu va permite iar vizita, va fi amendată cu maximum. I s-a dat termen 13 mai,  dată la care se va efectua vizita la ambele domicilii”, a spus apărătorul.

„Poate să-l vadă când vrea ea și numai unde vrea ea”

Pe de altă parte, sursele au mărturisit că Anamaria nu-l lasă pe copil să fie lângă tatăl lui, decât în prezența ei: „Ana refuză să-l vadă pe Bebe cu el. Poate să-l vadă când vrea ea și numai unde vrea ea. De asta a făcut și Ordonanță președințială. Ea cere și la divorț că Reghecampf are voie să-și vadă copilul numai la Snagov, doar în prezența ei. El nu dorește așa ceva. Vrea să aibă timpul lui cu copilul, Bebeto să vină și pe la el, să petreacă timp împreună”.

Afacerista spune că totul este o mascaradă

Anamaria Prodan, în schimb, afirmă că totul este o minciună și o mascaradă. Impresara a declarat presei că autoritatea tutelară a fost la Snagov, însă a fost greșită procedura, așa că lucrurile sunt sub control.

Reghe nu a mai fost acasă de mulți ani. Nici la copil, nici la mine”, a spus Anamaria jurnaliștilor. „Este mascarada pe care Reghecampf o face sa ascundă mizeriile pe care le-a făcut în ani. Dacă nu vine să divorțăm la notar, căci mă rog de el de foarte mult timp, atunci ne vedem nevoiți noi, familia, să dezvăluim toată mizeria pe care a făcut-o și nu cred că mai scoate capul în lume”, a conchis Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre