Ioana Năstase dă cu barda. A transmis un mesaj tăios tuturor celor care comentează viața ei

Ioana Năstase dă cu barda. A transmis un mesaj tăios tuturor celor care comentează viața ei
Ioana Năstase s-a săturat să fie luată peste picior. A pus piciorul în prag mai tare ca niciodată.

Ioana Năstase nu mai rezistă să fie comentată de toată lumea și vrea să oprească acest lucru odată pentru totdeauna.

Ioana Năstase dă cu barda. A transmis un mesaj tăios tuturor celor care comentează viața ei

Relația Ioanei Năstase cu Ilie, presărată cu despărțiri și împăcări i-a făcut pe internauți să-și dea cu părere privind viața sa. Dacă până acum ea a fost cât se poate de drăguță, de data asta a izbucnit și a postat pe facebook un mesaj extrem de dur adresat tututor celor care vorbesc mult prea mult.

Ea a dat de înțeles că a fost trădată la un moment dat. Spune că a știut dintotdeauna ce se întâmplă și cine o înjunghie pe la spate. Chiar dacă nu a fost deloc plăcut ce a spus bruneta, au existat și persoane care au felicitat-o și i-au promis că vor fi mereu alături de ea, indiferent ce se va întâmpla.

”Dacă tac în fața persoanelor care mă mint, asta nu înseamnă că nu le văd falsitatea. O văd prea bine, dar aleg să nu cobor la nivelul lor”, a menționat Ioana Năstase pe Facebook.

Ioana nu mai divorțează

După o altă tentativă de divorț, Ioana spune că a renunțat din nou la divorț, și-a retras cererea și i-a mai dat lui Ilie o nouă șansă. Cei doi au fost la un pas să se despartă și anul trecut, când Ioana s-a certat ca la ușa cortului cu soțul și, în final, a apelat la 112. Citește despre scandalul de agresiune sexuală în care a fost implicată Ioana și o altă femeie, AICI! Ilie Năstase s-a uitat la ele pasiv…

Au fost momente foarte grele pentru vedetă, însă și atunci și-a dat seama că dragostea e mai presus de orice, așa că și-a iertat partenerul de viață. I-a mai dat o șansă și a sperat că se vor putea bucura de ceea ce le oferă viața, iar problemele se vor spulbera.