Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan se teme că Reghecampf ar putea să o ucidă. Face un apel disperat către Poliție

Anamaria Prodan se teme că Reghecampf ar putea să o ucidă. Face un apel disperat către Poliție
Au sosit mult așteptatele explicații legate de incidentul petrecut vineri seara, când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o altercație fizică. Acuzațiile sunt extrem de grave.

Impresara a povestit ce s-a întâmplat. Urmează noi dezvăluiri:

„Nu s-a întâmplat nimic, s-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată. În ţara asta, dacă eşti persoană publică, eşti apărată, legea nu-şi face treaba cum trebuie. Dacă se făcea ceva când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu mai ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare. Poliţia nu vrea să ia probe de sânge, se uită zâmbind, pentru că noi suntem celebrităţi.

Anamaria Prodan se teme că Reghecampf ar putea să o ucidă

Nu se poate să stăm să ne omoare în casă şi să vină poliţia şi să îşi dea seama că au greşit că nu au luat prima dată măsuri.

A venit şi a început să înjure, mi-a înjurat finul, ne ameninţă pe toţi. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum pentru că suntem persoane publice şi ar trebui să fim un exemplu, iar copilul meu suferă. A venit astăzi, după atâtea luni de zile şi l-a ameninţat că îl ia cu forţa. M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie.”, a declarat Anamaria Prodan, citată de România TV.

Reghecampf a intrat în casă „ca hoții”?

Bebeto l-a rugat să plece din casă în secunda doi, pentru că a intrat în casă prin efracţie. Îmi doresc acest divorţ mai mult decât orice pe pământul ăsta”, a declarat Anamaria Prodan.

Ea i-a dat palme, el a tras-o de păr

Portivit unor surse bine informate, Reghecampf a venit la domiciliul ei pentru a-l lua pe Bebeto. Duminică are loc botezul micuțului Liam, copilul pe care Reghe îl are cu amanta pentru care a părăsit-o pe Prodan, iar acesta dorește ca fiul lui să-i fie alături la eveniment.

Furioasă, ea a început să-i reproșeze că nu a venit să-l vadă de foarte mult timp și că îl ia pe Bebeto doar ca să-și facă imagine. A urmat un schimb de replici, însă Anamaria Prodan a început să strige la Reghe, urmând o ploaie de injurii la adresa Corinei Caciuc.

Reghe a ales-o pe Corina, iar asta o înfurie permanent pe Anamaria Prodan.

Antrenorul i-a dat replici usturătoare, cum că iubita lui Corina e de zece ori mai bună, apoi s-au șantajat reciproc amenințându-se că se vor turna unul pe altul în privința unor afaceri. La momentul „Corina”, care se petrecea în buclă, Anamaria i-a dat o serie de palme lui Reghecampf, iar acesta a ripostat, luând-o de păr și trântind-o la pământ.

Mai multe despre acest subiect, AICI! ( Filmul complet. Cum au ajuns Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan să se bată! Antrenorul a clacat când impresara a spus asta despre Corina Caciuc!)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre