Simona Ionescu / Redactor Șef

Anastasia Soare i-a corectat sprâncenele Victoriei Beckham chiar la ea în sufragerie. Imaginile fac înconjurul lumii

Anastasia Soare i-a corectat sprâncenele Victoriei Beckham chiar la ea în sufragerie. Imaginile fac înconjurul lumii
Despre Anastasia Soare se știe că este una dintre cele mai bogate femei din lume. Conform topului Forbes de anul acesta, are o avere care se ridică la 900 de milioane de dolari, fapt cu atât mai remarcabil cu cât românca a pornit de jos, lucrând ca și cosmeticiană într-un salon, când a ajuns în America.

Devenită o adevărată forță mondială, Anastasia Soare s-a înconjurat de cele mai bogate și influente femei din lume, mai ales din showbiz, care i-au devenit inițial cliente, iar apoi prietene apropiate. Una dintre ele este și Victoria Beckham, cele două fiind amice de mulți ani. Deși absolventa de Arhitectură din Constanța, care a plecat cu zeci de ani în urmă peste ocean pentru a trăi la propriu „visul american”, nu mai are nevoie să muncească efectiv la stilizarea sprâncenelor, o face pentru cei care merită.

Anastasia Soare și Victoria Beckham sunt prietene bune (Instagram)

Ieri, Anastasia Soare i-a corectat sprâncenele Victoriei Beckham chiar la ea în sufragerie. Ocazia a fost prielnică pentru ca soția lui David Beckham să o introducă pe fiica ei, Harper, în lumea influencerilor de lifestyle, dar și pentru a-și promova parfumurile de nișă, alături de produsele de make-up și sprâncene ale celebrei românce.

Anastasia Soare i-a corectat sprâncenele Victoriei Beckham chiar la ea în sufragerie

Victoria Beckham și Anastasia Soare sunt foarte apropiate, iar acest lucru se vede din imaginile făcute publice chiar de ele, în care pozează îmbrățișate.  Britanica spune românca i-a fost mentor.

Acum, când s-au întâlnit, Anastasia Soare a considerat că frumoasa Victoria Beckham, care înregistrează tot mai mult succes mondial cu linia sa de îmbrăcăminte, are nevoie de un retuș al sprâncenelor. Fără să stea pe gânduri, a luat penseta, benzile epilatoare și a transformat-o total pe britanică. Totul a durat doar câteva minute, Anastasia Soare dovedind că știe exact ce face când se apucă de treabă.

Avere colosală pornită cu penseta și șirul lui Fibonacci

Cea mai bogată româncă din străinătate, supranumită „regina sprâncenelor”, Anastasia Soare, a studiat arhitectura, ingineria, desenul și matematica, familiarizându-se cu Șirul lui Fibonacci și Secțiunea de Aur, descoperindu-le aplicarea în îmbunătățirea anatomiei umane. Prin combinarea talentului artistic cu o educație tehnică solidă, Anastasia și-a început cariera ca esteticiană în România, înainte de a pleca, la 32 de ani, în California, unde a construit de la zero un adevărat imperiu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasia Soare (@anastasiasoare)

De-a lungul anilor, Anastasia Soare a devenit un simbol al industriei frumuseții datorită modului inovator de modelare a sprâncenelor. Salonele sale din Beverly Hills și Brentwood, California, au atras o clientelă impresionantă, incluzând personalități precum Kris Jenner, Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penélope Cruz, Sharon Stone și multe altele.

Sursa foto/video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri