Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu, momentul primului sărut public cu iubitul tinerel. Lumea face calcule

Anca Țurcașiu, momentul primului sărut public cu iubitul tinerel. Lumea face calcule
Lunile trecute, Anca Țurcașiu a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea după ce a fost surprinsă în ipostaze apropiate cu un tinerel, la mare. Indiferent de speculații, relația nu a fost ceva de moment, ci continuă, mai pasională decât și-ar fi imaginat fanii artistei.

Se vede că Anca Țurcașiu este cu adevărat îndrăgostită. Face planuri cu iubitul său și mai mult decât atât.  Deși îi păstrează identitatea la secret, artista a distribuit mai multe imagini cu el, în timp ce se sărutau pe plajă. Cel mai probabil, imaginile au fost realizate în timpul vacanței lor în Grecia, când s-au bucurat de apusuri de soare fabuloase, după cum artista a dezvăluit la momentul respectiv.

Primul sărut public „oficial” cu iubitul tinerel

Așa cum se știe, după un mariaj care a durat 20 de ani cu medicul Cristian Georgescu, cântăreața a divorțat în urmă cu 4 ani. Atunci, Anca Țurcașiu mărturisea că a greșit punându-se mereu pe plan secundar în relație și că a decis să se prioritizeze și să fie atentă la fericirea ei și la lucrurile care îi oferă cele mai mari satisfacții.

La 54 de ani, Anca Țurcașiu arată mai bine ca în tinerețe. Se vede că e îndrăgostită (Instagram)

După botezul nepoatei sale (n.r. Anca Țurcașiu are un fiu, Radu, în vârstă de 24 de ani), a plecat cu iubitul în vacanță în Grecia. Deja apăruseră imagini cu ei, surprinse pe litoralul românesc. Din ce s-a văzut, acesta e semnificativ mai tânăr decât artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Recent, Anca Țurcașiu a vorbit despre faptul că actualul ei iubit nu este o prezență nouă în viața sa, ci este o persoană pe care o cunoaște de 20 de ani. Asta înseamnă că s-au cunoscut când ea avea puțin peste 30 de ani. Despre care era vârsta lui în momentul în care a făcut cunoștință cu vedeta, rămâne de văzut în momentul în care i se va ști exact identitatea. Până atunci, mai știm, tot din declarațiile artistei, că este și el divorțat, dar și că relația lor a început în prima parte a anului în curs.

Anca Țurcașiu a făcut planul pentru lunile următoare

Anca Țurcașiu e foarte hotărâtă să se bucure de viață la 54 de ani. Ea a stabilit că vrea mult timp din an să fie în vacanță. Pe lângă fotografiile în care se sărută pasional cu iubitul ei, Anca Țurcașiu a dezvăluit ce planuri are pentru lunile care urmează.

Anca Țurcașiu dă pe dinafară de fericire că a găsit un bărbat care o iubește total și care o prețuiește (Instagram)

„Întotdeauna când vine toamna, frigul, mă duc cu gândul că aș putea trăi mereu acolo unde este vară. Ceea ce, la un moment dat, în foarte scurt timp, o voi face. Din octombrie până în aprilie vreau să călătoresc prin țările calde, precum o fac păsările… Deocamdată, rămân până în ianuarie pe aici, dar cu gândul la imaginile de mai sus… mai ales că poartă în ele muuultă dragoste”, a dezvăluit vedeta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri